"Ez a biztonsági intézkedés elég komolytalannak tűnik itt a Délinél... A gyrososnál támaszkodik két rendőr, és nézik a seggem" – írta egy nő ismerős, miközben éppen befutott a miniszterelnök legújabb előirányzata arról, mennyire tanácsos immár összeszarnia magát a magyar lakosságnak a pénteki párizsi támadások tükrében.

Mert a hétvégén Orbán Viktor két nagy álma is teljesült, nemcsak hogy 44 év után kijutottunk az EB-re, de végre bombázott a migránsáradat!

Úgy: kulturálisan, földrészileg – szól a hírmagyarázat. Már itthon persze, a franciák (végül is érintettek) első nap leszögezték, hogy terrortámadás történt, nem bevándorlótámadás vagy muszlimpogrom, ahogy azt idehaza láttatni szeretnék.

A miniszterelnök mindenesetre rendületlenül élvezi a feszültséget, régóta várta már, hogy végre mi is tényleg veszélybe kerüljünk legalább egy kicsikét. Így már nem a lidérceivel kell bokszolnia, ha feltűnt a valódi ellenség. Igaz, amíg Orbán továbbra is a menekülteknek és az “idegen kultúráknak” osztja a felcsúti parasztlengőket, Európa a terroristákkal küzd. De hát így megy ez a kocsmában is: gyenge a gyengével, erős az erőssel, otthon aztán mindenki úgy meséli, hogy rajta múlott élet és halál. 

Orbánon egyelőre pechére nem múlik semmi, Magyarországon még a terrorista is csak gyors kanyart vesz. És, hogy ezt a propaganda osztályon kívül minden szerv elismeri, jól mutatja, hogy a “fokozott biztonsági intézkedés” két, büfépulton támaszkodó közrendőrt jelent a pályaudvaron. 

Hogy valójában mennyire vagyunk veszélyben, nem tudhatjuk, annyi biztos, hogy ha Orbánon múlna, az élethosszig tartó állandó készültség is kevés lenne. Ez ugyanis politikájának a lényege, ehhez adtak most hatalmas muníciót a terroristák, akiknek ennyiben ugyanaz a céljuk, mint a magyar miniszterelnöknek: féljetek.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
orbánnak most bejött az élet, nem érdekli a tragédia, szerintem titokban örvendezik, hogy az események ennyire a kezére játszanak. Azt akarja, hogy rettegjünk,addig sem foglalkozunk a mocskos üzelmeivel! Erről van itt szó, nem másról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
jajj de jó cikkecske! :-)
Most mi van már megint? Járőröznek a zsaruk, katonák. Védve van a haza.
Gondolom a terroristák majd odamennek a kocsmában a rendőrökhöz...vagy valami ilyesmi.
JAJMÁR
Egész jó ez a cikk, propi, én is ilyesmiket gondoltam :)
Talán a cím, egy kissé túlzás.
JAJMÁR
@Mézike: 18:22 Képzeld, állandó kedvelőm lettél.
Ama bizonyos videó óta, amit töröltek, - ahogy jósoltad - mielőtt én rákattintottam volna fönt, ahol üzenik, hogy kedveled a beírásomat. Most már nincs meg a cikk, és nincs mire kattintanom, de te ott vagy, hogy kedveled a beírásomat, de nincs alatta a cím :)
Mézike
@JAJMÁR: Egyszer n is kihúzom a gyufát...:-)
Szókrakész
Poénkodjatok csak!

Majd ha a ti fejetekhez lesz nyomva a kálácsnyikovájá, vagy éppen mellette bontja magát atomjaira egy tenorista, akkor ajvékoltok majd rendesen.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
emerencia
@JAJMÁR: Te pedig ugyanígy az én állandó kedvelőm lettél. :-)
enslaved
@Szókrakész: @izo: Komolytalannak csak az állítja be a kialakult helyzetet, aki...nem folytatom.
feco fero
@JAJMÁR: Jajmár, jajmár, neked tényleg jajmár! Rajtad már a jamár sem segíthet, én meg nem fogok! Korábban akartam, de reménytelen vagy, neked írnak ezek a szerkesztők! Gratula, mind kettőtöknek.
jancsipapa
" Mert a hétvégén Orbán Viktor két nagy álma is teljesült, nemcsak hogy 44 év után kijutottunk az EB-re, de végre bombázott a migránsáradat! " - Az EB azért bizonytalan volt . A bombázás csak idő kérdése ...
Pálinkafőző Rézüst
Ovi zsebhokit játszik nagy szeretettel...Az az ő igazi világa...
verőce21
Kíváncsi lennék az ábrázatára aki írta ezt a cikket, ha érintett lenne a tragédiában... valszeg átgondolná a nagy muszlim imádatát...és veszélyének bagatellizálását.
kakaósbögre
@Szókrakész: semmi mást nem tudsz mondani hogy-szerinted-mi lesz ekkor meg akkor. ha ekkora nagy vátesz vagy,miért nem mondod inkább a heti lottószámokat?az legalább újdonságként hatna.
Marcipán
A szerkesztőnkek elgurulhatott a pirulája. Egészséges férfi szemet, igen id vonzanak a fenséges idomok! A lokálpatrióták nem felejtik el honnan jöttek, így ezt nem bűnnek kezelném a miniszterelnök úr, igen is adjon meg mindent Felcsútnak, elvégre a Rózsadomb sem szemétdomb! Ez a készültség, még mindíg infokoltabb a jelen hejzetben, mint az elkerített parlament 2006-2009 között. Ezen mindenki elgondolkodhatna már végre.
Desischado
orbánnak most bejött az élet, nem érdekli a tragédia, szerintem titokban örvendezik, hogy az események ennyire a kezére játszanak. Azt akarja, hogy rettegjünk,addig sem foglalkozunk a mocskos üzelmeivel! Erről van itt szó, nem másról!
Tulipánfa
Azt hiszem, a mi vezetőnk csak az őt támogató szavazatok számára koncentrál, nem pedig hazánk, az emberek érdekében politizál. Európának, az ilyen demagóg, erőszakos hasbeszélő nélkül kell a megoldást kidolgozni.
karma1
@JAJMÁR: 18.25-re: Jobb lenne, ha Gyurcsany kottajabol jatszananak?...:o)))) Ennyi zeneszt egyrakason...! Es mind kottabol jatszik! Hat az improvizacio hol marad?...:o))))
kkalman
Orbán "megnyugtatására" rendeztek vérengzést a terroristák. Orbán most már nyugodtan folytathatja a félelemkeltés politikáját.
Természetesen kell félni a terrortól, de nem szabad hagyni, hogy a félelem, a rettegés eluralkodjon rajtunk.
karma1
@Desischado: A II. VH-ban Robert bacsi, "mindenki jotevoje" is osztotta a szegenyeknek az ingyenlevest, oszt o volt a legnagyobb rablo, a nemzetkozi rendorseg ezerrel kereste legalbb 5 fobunert...;o)))) Most vegre megvan az ellenseg, hurra, robbantas is volt, lehet osztani az eszt, cikizni a "tehetetlen" libsi-demokrata, onmaga josagaban tonkremeno EU-t...
Es egy falabu is veletlenul betalalt a kapuba... Halleluja...
Az nem semmi, hogy ezt maga a Propi is igy latja, sot...
Toby
Most akkor mi is van ?
Hajdú tekes szerint nincs terrorveszély, orbánc szerint van ! Ezek nem beszélnek egymással ?
dr Feco
@Mézike: Ezalatt merkel, juncker az Európaellenes liberáli-bolsevik baloldali bandával továbbra is azon munkálkodnak, hogy a Közel-Keleten kibontakozó humanitárius válságot kihasználva illegális bevándorlókat idecsalogatva megváltoztassák a nemzetállamok összetételét.
dr Feco
@Desischado: Az is egy igen izgalmas kérdés, hogy
Belgium-Brüsszel miként válhatott mára a terrorizmus központjává??!!
Brüsszelben junckert és bandáját már jó előre beszervezték?!?!
magyarbakancs
Orbán hülye politikájához igazolást kell keresni.
Most a terrorizmus a legmegfelelőbb igazolás.
Aki Orbán politikája ellen van az a haza ellen van.
JAJMÁR
@karma1: Ne is emlegesd az "improvizációt", én már hirtelen látni véltem a gyülekezési és kijárási tilalmat is, hiszen a legfontosabb a magyar zemberek biztonsága.
JAJMÁR
@emerencia: Szívesen, bár ha az ember mindig "ott" van, egy idő után már nem okoz nagy örömet. De majd csak megoldja ezt is a Propi :)
JAJMÁR
@feco fero: 19:53 Köszi, a gratulációt fogadom. Édes vagy, hogy akartál nekem segíteni, nem lehetett nagy döntés, mert észre se vettem, annyira gyorsan történt :)
de nyugi, van segítségem.
emerencia
@JAJMÁR: Emiatt senkire nem tudnék haragudni.
karma1
@dr Feco: 8.44-re: Pihend ki magad, picit megartott a blogolas... Nem Junckert es a tobbieket szerveztek be, hanem - sajnos- valoban meg sem probaltak integralni oket, azt hittek, ha adnak papirt, allampolgarsagot, lakaslehetoseget, akkor azzal minden megvan oldva. Hat sajnos nem, es ez lett belole. Ezeket a terrorcselekmenyeket NEM a mostani mogransok hajtottak vegre, barmennyire is ezt akarja orban basi bizonygatni. Egy csomo kerdes merulne fel azonnal, ha igy lenne, amire orban nem tud valaszolni...
Csizmás Kond
Seggreklám.
Miért nem védeti le hátha róla mintáznák meg a délipu-n ácsorgó lány harmadosztályú műseggét ?
eugen4402
Egy percig sem kételkedtem benne, bekövetkezett... A Parlament elfogadta a kvótaellenes törvényjavaslatot. Mi a következő lépés? Orbán helyet cserél Junckerrel? ...És ha már Európa a lábai előtt hever, akkor hogyan tovább?
Az egész világ rohamos fejlődésnek indul, vagy divatba jön megint a régi ima, hogy "a magyarok nyilaitól ments meg Uram..."?!?
karma1
@eugen4402: Ettol meg semmi sem tortenik, Amerika ma delutan jelentette be, hogy egyetlen uj migranst se fogad be, nyasgem... Megteheti, szigetorszag, es oda csak repulon, vagy hajon erkezhetnek , ahol MINDENKINEK keresztul kell mennie az irisz-azonositason. (Ma.o.0n is ezt kellett volna megtenni, tobb ilyen allomast letesiteni, amikor mar tudtak, hogy ezres nagysagrendben ernek Ma.o.ra
eugen4402
@karma1: Úgy tűnik, vannak olyan kormányok is a világon, akik nem kampánycélra használják a világméretű népvándorlási őrületet. Nagy-Britannia pl. horribilis pénzért fejleszti az MI 5, és (vagy) az MI 6 létszámát...
karma1
@eugen4402: Normalis orszagban az orszag elso embere nem szorakozik a sajat nepevel, es nem hasznalja fel egy terrorcselekmeny hatteret, kovetkezmenyeit a sajat partjanak a celjaira, sajatmaga nepszerusitesere
Aki Én
@magyarbakancs: Ez igaz. Eddig is mindenki hazaáruló volt, aki kritizálni merte.
Freewolf
Orbán és Putyin tudja mit kell tenni, a többi csak senkiházi hazaáruló!
Freewolf
Merkel játszik a terroristák kottájából!
Mézike
@dr Feco: Már nem annyira munkálkodnak rajta...
Toby
@nyanya001: Az Anonympuson kívül más hekkercsoportok is öszefoghatnának és padlkóra küldhetnék a mocskok netes oldalait !
Desischado
@dr Feco: Elnézést, téves lájk! Honnan szeded te ezt?! Nem szervezték be egyik országot sem, csak nem jól kezelték a migráns ügyet, ahogy sok minden mást sem. Csak űléseznek, meg megy a szájkarate!
teuton
@Freewolf: Gratula! A diszoklevelet hova küldhetem az 500. hazaarulozasodert?
Freewolf
@teuton: A véleményem a sajátom! Akit zavar, hogy a hazaárulókat hazaárulónak nevezem, az magára vessen!
teuton
A velemenyed tartsd meg magadnak, senkit nem erdekel. Ha valami tenyt tudsz kulturalt formaban közölni ami temaba vag, nem gyülöletet kelt, sert vagy uszit, akkor azt ugy tedd. Különben mehetsz Azsiaba a vezered utan a rokonokhoz...
Lepényleső
Ő ne tudná milyenek a migránsok,most is azok kenyerét eszi,csak mi dolgozunk érte.
kukac50
Gazdasági helyzetről meg nem beszél ami igazán jó , csak papíron a valóságban nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.