A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves tököli férfi ellen – írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 17-én 0 óra 30 perc körüli időben előzetes szóváltást követően élettársát többször megszúrta. A nőt a mentők munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Bortos Dominic a helyszínről elmenekült, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

Megszúrta barátnőjét és elmenekült egy 23 éves férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a BRFK Életvédelmi Osztályát a 06-1-443-5000 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Pedig megesküdtem volna, hogy mióta van kerítésünk, biztonságban vagyunk...
csa-csa
ahogy elkapják, ott helyben addig szurkálni még bele nem döglik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.