A hamarosan 80 éves Nemzet Színésznője tüdeje nemrég vérben ázott, orvosa szerint „tulajdonképpen alig van” – írja a Bors.

Kritikus állapotban van Törőcsik Mari tüdeje

Törőcsik Mari nemrég két hetet töltött kórházban, a tüdejével voltak gondok . A színésznő kijelentette: „ebben a korban az ember már szenved a fájdalomtól. Most jól vagyok, az agyamban van egy elhalt rész, ami miatt görcsöl és fáj a kezem”.

Azt is hozzátette, a sok egészségügyi baj miatt ma már nem tud kedvenc elfoglaltságának, az utazásnak hódolni, a tüdeje ugyanis kritikus állapotban van. „Vérben ázott a tüdőm, egy professzor elmondta, tulajdonképpen alig van. A születésnapi fellépésemet, az Öreg és a tengert is azért kellett lemondani, mert nem beszélhetek egyfolytában másfél órát, mert a tüdőm nem bírja.”

Bár soha nem törődött az idővel, mostanában érzi, hogy az idő véges. „De ez nem azt jelenti, hogy a halálra gondolok, csak arra készülök, hogy méltósággal legyek képes szembenézni a halállal.”

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szegény Töröcsik. A nagy mindent jobban tudó megmondók még őt is kioktatják helyes életvitelből. Nincs elég baja.
Eriksson
Mert vigyáz ő magára, hogyne vigyázna,

" A születésnapi fellépésemet, az Öreg és a tengert is azért kellett lemondani, mert nem beszélhetek egyfolytában másfél órát, mert a tüdőm nem bírja.”

de nehogy eltemessék már idő előtt.
Eriksson
@Horizont: Nem egészen. Magánban én vagyok a világ legtürelmesebb, legmegértőbb, legudvariasabb embere, bárki megmondhatja, aki ismer. Soha nem szoktam senkit kioktatni, nem személyeskedek és főleg nem pletykálkodok.
Ti viszont nem tudtok senkit toleránsan kezelni, soha nem fogadtok semmit a maga valóságában, mindenben a hibát keresitek, véleményeteket igen durván hozzátok mindenki tudomására. Én szívesen elhinném, hogy ti néhányan a világ legjobb szándékú emberei volnátok, de nekem nem úgy jön le. Például azt sem értem, hogy miért nem értesz egyet a művésznővel a terveivel kapcsolatosan? Ha ő dolgozni akar, akkor dolgozzon, senkinek semmi köze hozzá az orvosán kívül, s pláne nem vitatéma. Sajnálom, hogy nem egyformán gondolkodunk.
kutyahűség
Nagyon-nagyon sajnálom, de azért azt tudni kell, hogy már nem fiatal ember. Nagyszerű színész, számomra mindig is az marad. A teste ugyan megöregedett, de a filmekben örökké élni fog, örökké fiatalon.

Jobbulást kívánok!
pagoda
Huszti Péter mondta valahogy így: sajnálatos, hogy sok színész nem veszi észre, mikor kell abbahagyni. Hát igen, ez nagyon sajnálatos. Senki nem meri megmondani nekik, hogy vége, itt már nem kellene mutogatni magát, erőltetni a dolgot.
mariaberta
@pagoda: Ebben tökéletesen igazad van. Miért kell, egy ifjúságában gyönyörű leányt, nőt megmutatni ennyire szánalmasan megtört, koránál is öregebb arccal -nem kímélve magánéletét sem .
Talán Törőcsik Mari sem örül ennek a nyilvánosságnak, különösen nem, ha gyermekeit is felhasználják az újság nagyobb forgalma érdekében.
Több tiszteletet kérnénk a művésznő helyett is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.