Holtan találták Tök község külterületén kedden kora délután azt a férfit, akit a Zsámbékon hétfőn elkövetett emberöléssel összefüggésben kerestek a nyomozók – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea közölte: a haláleset körülményeinek tisztázására a Budaörsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított, de a Blikk úgy tudja: a férfi felakasztotta magát.

A megyei rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja, hogy a férfi az emberölés elkövetésével milyen módon hozható összefüggésbe – tette hozzá a szóvivő, aki kedd reggel tájékoztatott arról: zsámbéki családi házában holtan találtak egy nőt hétfőn kora este. A holttestre a nő egyik hozzátartozója talált rá, majd az első vizsgálat megállapította, hogy az asszonyt megölhették. A Blikk szerint kalapáccsal verhették agyon.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, később pedig a bűncselekménnyel összefüggésben elrendelte egy pilisszentiváni férfi körözését. Kedd délelőtt a rendőrség honlapján azt írták, hogy Veress Lajost és az általa használt személyautót keresik, és a lakosság segítségét kérték.

A rendőrségi közlemény szerint a nyomozás és az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetését megelőző órákban a helyszínen tartózkodott, kihallgatása szükségessé vált.

A férfi holttestére kora délután Tök község határában találtak rá. A rendőrök nem állampolgári bejelentés alapján jutottak el a helyszínre – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.