Holtan találtak egy nőt kedden este Orosháza külterületén, a 48 éves nagymágocsi lakos a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett – közölte a rendőrség a police.hu honlapon szerdán hajnalban.

A tájékoztatás szerint kedden este egy férfi a rendőrségnek bejelentette, hogy megölte volt barátnőjét.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei Orosháza külterületén, a Szentesi út mellett megtalálták a nő holttestét.

Megöltek egy nőt Orosházán

Fotó: police.hu

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével egy ismeretlen helyen tartózkodó 55 éves nagyszénási férfit gyanúsítanak, Holecska Mihály Zoltán ellen elfogató parancsot adtak ki. Holecska Mihály Zoltán a nyomozás adatai szerint a KFK-738 forgalmi rendszámú, kék színű Opel Astra Caravan típusú személygépkocsijával hagyta el a helyszínt.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a mellékelt képen látható férfit vagy a személygépkocsiját, illetve információval rendelkezik a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. telefonszám: 06-66/523-700) vagy az Orosházi Rendőrkapitányságon (Orosháza, Szabadság tér 2, telefonszám: 06-68/411-344), valamint a 107-es, vagy 112-es segélyhívószámon a nap 24 órájában, továbbá az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 – 16, p: 8 – 13).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.