Folytatódott Balogh József fülöpházi polgármester, volt fideszes országgyűlési képviselő pere, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban úgy megütötte élettársát, Terikét, hogy az asszony darabos orrcsont- és járomcsonttörést szenvedett.

Terike azonban a bírósági szakaszban már nem volt hajlandó Baloghra vallani, s a fia is megtagadta a vallomástételt. A nőt a sürgősségin ellátó orvos pedig most azt mondta, már nem jelentené ki biztosan, hogy bántalmazás történt. Ez változás a korábbiakhoz képest:

Két és fél évvel ezelőtti rendőrségi vallomásában ugyanez az orvos még azt állította, hogy nem voltak az asszony arcán olyan szemcsés sérülések, amelyek arra utaltak volna, hogy betonra esett. Ez cáfolhatja Balogh állítását, ami szerint a nőt véletlenül rántotta a földre a házuk udvarán a közéjük ugró vak komondor miatt.

- írja a keol.hu.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Mi a teendő, ha egy rasszista, nacionalista nemzet innentől a magyar népet asszonyverő fajnak állít be?
Desischado
Ugyan kérem, oszoljunk, nincs itt semmi verés! Mármint fideszéknél, ugye?
vadnarancs
A Fidesz taktikája ismét bejött. Minden csoda 3 napig tart. Először ajvékolnak, majd elcsendesednek. Közben tisztára mossuk a nevét és egy rövidebb időre háttérbe toljuk. Volt már így Szájerrel, Rogánnal stb, de nem kell ennyire időben messzire menni, most Tarsoly, Farkas Flórika, Giró, stb stb. A saját lábon élőket is kicsit hátrébb tolta most bölcs vezírünk, földosztás jön, újabb pártfunkcikat kell bevetni, akik vagy nagyon régen voltak égetve, vagy akik még nem is voltak egyáltalán. Aztán előlről kezdődik minden. Pár napig lázadozás, majd csendesedés, végül kimosdatás. Persze a föld megmarad. Nem nekünk, nekik!
KERKA
Na ezért kellett az a gyors házasságkötés, a feleség nem kötelezhető , hogy a férj ellen valljon.
Nincs más hátra ráfogják arra a szerencsétlen kutyára.
kukac50
Mivel nem mákődőképes az igazságszolgáltatás majd felfüggesztést kap 2- 3 hónapot
mert mégis csak egy Fideszesről van szó, nem egy alkoholista gyáva fideszesről
Gyáva ember ver csak nőt,mert ezzel akarja éreztetni a hatalmát,különben csak egy bunkó paraszt! Mezőgazdasági dolgozóktól elnézést nem rájuk gondoltam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.