Ebből 20 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás a szerbiai magyar közösségeknek. Ezt Magyar Levente, a külgazdasági és külügyi tárca gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára jelentette be. A keret nagy részét hitelprogram teszi ki, közel harminc milliárdos összeggel, a maradék húsz milliárd vissza nem térítendő állami támogatás. "A program elsődleges célja, hogy a világ legjobb termőföldjeivel rendelkező Vajdaságot és az ottani gazdákat segítsék, hogy távoli piacokra is el tudják juttatni termékeiket" "Állítólag azt az 50 milliárdot rá akarták tukmálni a kórházakra, de a kórházak tiltakoztak a pénz ellen. " (醉拳 kommentje)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@nyanya001: de mi a lóf@sz közöm van Vajdasághoz? Az adómat miért oda költi ez bugris cigány???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@nyanya001: Elfogadható választ soha nem fogunk rá kapni ( igaz én semmilyen választ nem tudok elfogadni ebben az esetben sem !)
lópicigáspár
@Mobil123: @nyanya001: Azt is tudjátok, hogyha bevásárolnak a szegedi bármelyik hipermarketban, az ÁFA-t visszakapják!! Olyanról még viszont soha nem hallottam, hogy a szerbek egy petákot is visszaadtak volna bárkinek is ottani vásárlás esetén!!
Jankó123
Megint ki kell tömni néhány "hűbéres" bukszáját?
:-)))
F_Viktor
Sokba kerül az az egyetlen egy fityeszes országgyűlési képviselői hely...
Persze az sem elhanyagolható, hogy ezzel a jobbik szelét fogja ki a vitorlából, mert ők is ezerrel ott nyüzsögnek a Vajdaságban.
human
Kell a külföldi magyarok szavazata, mert kétséges a 2018-as győzelem.
Mobil123
@lópicigáspár: Igen ezt már hallottam (és Tőled , mert már egyszer írtad itt egyszer .) :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.