Akár azt is lehetne mondani a történelem ismétli önmagát. Csak a helyszín változik közben. Orbán Viktor bőszen járja az országot, és visz is magával mindenhova sok sok ígéretet. Nem régen Nyíregyházán egy kis porszem került a gépezetbe, kiszivárgott egy fotó, ami a városháza előtt mutatta Orbán Viktort a tömeg gyűrűjében. Ez egy kicsit eltért a hivatalosan elvárt tömeg mennyiségétől, ezért az egész cikket törölték a megyei lap archívumából. A napokban Szombathelynek járt ki az ígéretekből. Ha már itt volt, nem ment el a szokásos fotó nélkül. Mintha sok azonosság lenne az ország két végén készült fotók között.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Pedig a kedves vezető igazán mindent megtett a népszerűsége
érdekében, növelte a hazug médiák számát, ahol csakis a fényes tekintetűt
dicsérik, lesik minden légzését, isszák a szavait.
Kormányszóvivők hada dicsőítik okosságát !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@human: Majd én!Ez is csak egy liberálfasiszta hangulatkeltés,különben is Nyíregyháza főterén 2 millióan tolongtak és mindenki kezet is csókolt a Vezérnek.Az egész ügy csak a Gyurcsány kottájából játszó pénzügyi háttérhatalmak aljas szervezkedésének mintapéldánya büszke népnemzeti kormányunk és a Kedves Vezető ellen.
justhpeter
@hetöndöe: Szó szerint így van. Én is gyűjtöm folyamatosan a nyálat, ha erre jár netán a vezér, az egész pracliját végig tudjam nyalni. Másra már nem lehet esélyem, mert a seggét már régen a kdnp nyalja.
karma1
@kutyahűség: Te, a Pannon Puma az a Gyurcsany... Ez meg a csuti orias igergetese volt Szombathelyen...:o))) Mini-Karpatok Geniusza...:o)))
karma1
@hetöndöe: Hat a Sorost kihagyod? ...:o)))
hetöndöe
@karma1: Ő simán beletartozik a "pénzügyi háttérhatalmak" sorába,tetszés szerint behelyettesíthető cionistákra,zsidókra, USÁ-ra,Únióra,szocikra,Gyurcsányra stb.Mindig attól függ,hogy az agyhalott idióták éppen kire haragszanak a legjobban,illetve kikre érvényes éppen az adott pillanatban a jobboldal által gründolt ellenségkép.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.