Sürgős műtétre vitték Vaskó Sándort, a Tolna megyei Decs MSZP-szervezetének elnökét, miután fejsérülést szenvedett – írja a hvg.hu.

Állítólga hátulról ütötték le ma hajnalban, amikor állatait akarta megetetni. A Bors úgy tudja, a férfi korábban fenyegetéseket kapott a választási kampánnyal összefüggésben, Decsen ugyanis vasárnap előrehozott önkormányzati választás lesz, és Vaskó az MSZP egyik képviselőjelöltje.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Freewolf: Szégyelld magad !
Gusztustalan vagy mint az egész falkád !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Aki Én: A fenyegetés (már ha volt) még nem bűncselekmény.
Yoda69
@enslaved: Nem vadoltunk senkit nev szerint. Ki masnak allnak erdekeben elijeszteni egy balos politikust, mint egy jobbos politikusnak. Na mar most jobbos csak a kdnp (haha), jobbik alias fidesz, illetve a fideSS lehet.
A fideSS modszereit ismerjuk. Koztorvenyes bunozokkel, koztuk elitelt gyilkosokkal vedtek a parthazat a fiataloktol. Erdekes modon a felcsuti eselyes jelolt a valasztas elott halt meg, egy eltevedt nyugdijas altal, akirol azota se tudjuk merre bojong az orszagban.
Szoval eleg logikusnak tunik feltetelezni hogy a fideSS all a megfelemlites mogott.

A vadaskodasrol meg csak annyit nezd meg mit csinalt orban a MAL tarozo tragediaja utan. A vezetok mar masnap bortonben voltak minden targyalas nelkul. Mi meg fizethetjuk a karteritest.
silber13
@enslaved: Na igen, a fenyegetés még nem bűn. ( Bár attól függ,kit fenyegetnek ) Viszont ez a tett már szerintem súlyos büntetést vonhat maga után, mert ha jobban eltalálja a fejét, a sértett bizony többé nem kel fel. Vagy nem így látod!?
silber13
@enslaved: Mivel nem holmi balsafából készült léccel vágták fejbe, hanem vascsővel, ez bizony szerintem egyfajta gyilkossági kísérlet.
papa.49
Az elkövetőről mi hír???Vagy ez is egy osztrák nyugdíjas lehetett???
Aki Én
@silber13: @enslaved: 23:58 Nem nyert! Btk 174, 176/A. §435 (1)436.
Minimum zaklatásnak minősül, egy évig terjedő szabadságvesztés. Ha félelemkeltés a célja, akkor három évig terjedő. A tettlegességről ne is beszéljünk, az már sokkal súlyosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.