Jövőre 1,6 százalékkal emelkedik a nyugdíjak összege – jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten.

Balog Zoltán elmondta: az emelés minden nyugellátásra vonatkozik, így a többi között az öregségi nyugdíjra, a hozzátartozói, a korhatár előtti ellátásokra, a szolgálati járandóságra, a rokkantsági, rehabilitációs ellátásokra és a baleseti járadékokra is.

A miniszter ismertetése szerint jövőre szintén 1,6 százalékkal emelkednek a politikai rehabilitációs nyugdíjak és az 56-osok nemzeti helytállásáért adott pótlék összeghatára is.

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Leborulok" ekkora "jóságot" nem is remélhettem. Ezt ezentúl euróban adják akkor oké !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
Kedves @eszegfu: !
Ezt a hozzászólásodat ki kéne nyomtatni és repülőgépekről beszórni vele egész Magyarország területét. Akkor talán még többen megvilágosodnának és nem a másik szerencsétlen nyomorán akarnának többé boldogulni, hanem attól a hatalmi elittől követelnék a jussukat, akik lenyúlják az emberek pénzét.
emerencia
@emerencia: Erre a hozzászólásodra gondoltam:
november 23., 08:13
mariaberta
@Feraj49: Euróban? Hol élsz? Euróban csak a " nagyemberek" kapnak juttatást, elsősorban akik Grazba járnak!
eszegfu
@emerencia: 7:42 Kösz. az elismerő hsz-t! Sajnos mindenben érvényesül a Fidesz kommunikációja, meg azt hiszem nem tulzok, ha az "ellenségeskedés" fenntartását is beleveszem. Pl. egyszerüen "átkeresztelte" a nyugdijjárulékot, szoc. hozzájárulásra, amin a legtöbb ember nem akad fenn. Hiszen a legtöbb munkáltató azért nem fizet több bért, mert nagy a járulék --- és az egyszerüség és a beidegződés miatt -- nem is részletezi. Nem elégszik meg, hogy politizálása révén már igy is min. 2 felé osztotta az országot, még állandóan azt hangoztatja: az aktiv dolgozók járulékaiból fizeti a nyugdijakat, tehát a nyugdijas egy ujabb "ellenség", egy megtürt, felesleges ember. Az is baj, hogy csak hosszan lehet leirni a különbséget, igy általában nincs türelme az embereknek mégcsak nem is elolvasni, hanem a megérteni. És sajnos a kormánnyal szimpatizálókat meg talán nem is érdekli, el sem olvassák, még csak meg sem próbálják objektiven megitélni. Időnként nekem is elmegy a kedvem az egésztől... mintha lyukas vödörrel hordanám a vizet... Azt gondolom, hogy a legnagyobb "ellenfél" a tudatlanság, a butaság és leginkább ezzel kell "megküzdeni" akármilyen kormány is van.
kukac50
@Eriksson: 37 év 17 nap munkaidőm van,most meg alig tudok menni,mert rokkant vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.