Másfél milliárd forintos állami megbízást kapott egy meghívásos közbeszerzési eljáráson a Network 360 Kft., Csetényi Csaba érdekeltsége. Rogán Antal pasaparki szomszédja a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) pályázatán nyert, amelynek irányítása éppen a Rogán vezette Kabinetirodához tartozik. – írja a hvg.hu

Rogán pasaparki szomszédja 1,5 milliárdos állami megbízást kapott

Az 1,574 milliárd forintos keretszerződés tárgya az „Európai Unió társfinanszírozásával (ÁROP, EKOP keretében) megvalósult és megvalósuló kormányablakok működésének bemutatására és népszerűsítésére vonatkozó kommunikációs kampány, médiavásárlással, kreatív tervezéssel, valamint gyártással kapcsolatos feladatainak megtervezése és lebonyolítása.”

Nem ez az első eset, hogy Csetényi cége érdemi verseny nélkül nyert.

Az NKOH-ra bízott állami cégek, intézmények népszerűsítésére összesen 25 milliárd forintot költhetnek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Micsoda véletlen, hogy ezeknek mindenre van kéznél egy emberük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Nyugodjon meg mindenki a kacsába, ez csak a véletlen műve lehet. Farkas koma merre vagy? Visszanyalt a fagyi téged is kitiltottak? Látod látod a besúgók is megkapják olykor a jutalmukat, ezért bízom abban, hogy vezíred is a megfelelő helyre kerül! :)
volvós
Nocsak, a jó szomszéd !
Megérdemli, csak cilike-nassasszony nehogy
megtudja az intim részeket...:-))))
justhpeter
@Horizont: Így igaz. Akár magam is mondhattam volna.
Lepényleső
Tehát nem csak születni kell tudni,hanem lakni is.
Fricinéni
A cikk írója valószínű nem tudja, hogy a fent említett úr és családja kilenc db. dohánykoncessziót is kapott az V.és I.-kerületben, a hozzátartózó üzlethelyiségekkel együtt. A frekventált helyeken lévő boltokért sem kellett "sorba állnia"! Nemrégiben plakát megrendelést kapott 300 millió Ft. értékben. Hiába, úgy látszik kifizetődő Rogán Antal és Varga Mihály szomszédjának lenni...
vukkocska
Jaj, mit irkáltok össze? Rogán nem is ismeri a szomszédját, azt sem tudja, mivel foglalkozik. Az egész csupán a véletlen műve. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.