Részlet az ALDE elnökének beszédéből, amely az európai liberális párt Budapesten tartott kongresszusán hangzott el.„Hadd mondjak el egy történetet. Orbán úr nem mindig volt ilyen. A Fidesz, amelyet akkor vezetett és most is vezet akkor még nem volt több, mint az SZDSZ nevű liberális párt ifjúsági szervezete. Első miniszterelnöki ciklusa alatt Orbán megreformálta a nyugdíjrendszert, csökkentette az adókat és elfogadtatott egy sor progresszív törvényt. Igazi liberális volt. 2002-ben elvesztette a választásokat, ellenzékbe került. Hogy visszanyerje a hatalmat, megtagadta elveit, populistává vált: felcserélte a liberális értékeket a többség diktatúrájára. De Orbán Viktor nem egyedül a magyarok és Magyarország problémája. Orbán Viktor Európa problémája: Orbán Viktor maga az európai morális válság. Ahelyett, hogy megvédenénk vele szemben az európai értékeket, toleráljuk őt. Alig reagálunk rá. Az Európai Tanács egyáltalán nem foglalkozik vele. Az Európai Bizottság és az Európai Parlament...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
"Alig foglalkozunk vele " , ( mondotta Guy Verhofstadt ) annak ellenére mi itt pestiesen szólva fiatalos de tilos fogalmazásban egyfolytában xopjuk a faxot és senki nem csinál semmit vagy azért mert nem mer vagy nem tud .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Kamcsatka: Jaj Dragam, tudod, hogy mar hanyszor probaltuk ezeknek a trolloknak elmeselni, hogy mi az a 2/3?
Halvanylila fingjuk sincs rola, de nyomatjak egyfolytaban, hogy ok a nyerok, ok vannak tobbsegben...
Hat, muszaj is nekik mantrazniuk ezt, hatha a vegen meg ok is elhiszik...
karma1
Na, azt az egyetlen reszet nem hiszem el ennek a cikknek, hogyha valaki "bent van", akkor utana azt csinal, amit akar. Pont azert nem hiszem, mert a fekek es ellensulyok rendzerenek nemcsak orszagonkent, nemzetenkent kell mukodnie, hanem a kozosseg politikajat is ossze kell hangolni, homogenne tenni.
Ebbol a homogenitasbol pedig orban minden iranyban kilog, sot, leginkabb szembemegy. Ha ide tudnak jonni ellenorizni bizonyos dolgokat, gazdasagi mukodest, akkor MUSZAJ eszrevenniuk, hogy mi folyik otthon.
Ha ezt megsem teszik, szemet hunynak efolott mert igy egyszerubb nekik, nem kell fellepni ellene.
karma1
@F_Viktor: Nalunk sem maradna 3 napnal tovabb kormanyon.
Csak megjegyzem: mi gyarmat vagyunk II. Erzsebet Angliajaban, es Svedorszag es Belgium is kiralysag...:o))

Magyarorszag csak LESZ kiralysag...
libellle
@varirmag: Az aki 20 %-kot kap a szvazóktól véleményed szerint a többség, söt, 2/3 vagy 3/3 egy egész. Ugyanis pontosan az történik amit az otbán akar, demokratikus döntések már régen a ködbe vesztek. Igy lehet mondani, hogy Magyarországon lágy diktatura van. De sajnos diktatura az diktatura!.Ezt alátamasztja az is , hogy az maffiozi érdekközösség megeröszakolta a választási törvényt IS!
silber13
!@varirmag: 11.20 19:25-re: Azt írod, hogy Verhofstadt egy "szerencsétlen idióta? " Hát nem hinném, hogy az ő és a te értelmi színvonalad között célfotónak kéne dönteni!:-)))
magyarbakancs
Minden politikai ideológia semmit nem ér.
Az emberek manipulálására,kihasználására törekszik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.