Egy megbízható fideszes elvtársnak, csak azért, mert lopott egy kicsit, a párt nem engedi el a kezét, sőt, jól megmarkolja. Fidesz-Magyarország félreérthetetlen útmutatásokat ad a fiataloknak az érvényesüléshez. Jól szemlélteti ezt az alábbi példa. Adott egy bírónő, akit 2013 decemberében tetten értek, amikor körömlakkot, fogkefét és parfümöt lopott egy üzletben. Nem kenyeret, nem lecsókolbászt, mint némely éhező polgártársunk, hanem kozmetikumokat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Jozefina: Hando? De asszem ez most teljesen mindegy... Ha kepes lesz arra, amire a partja kotelezi ("Egyszer meg kerunk valamit magatol, Pelikan elvtars"), akkor teljesen mindegy, ki o.

A lenyeg, hogy olyan iteleteket is kepes lesz abszolvalni, mint a fagyallos gazda pere, es az ottani itelet. Az igazsaghoz, vagy magahoz a buncselekmenyhez - az eredetihez, a borlopashoz - semmi koze sem lesz...
justhpeter
A pártállam már csak ilyen. A régi is ilyen volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.