Durva káromkodásokkal teli vitába keveredett egy közösségi oldalon Szanyi Tibor – számol be a Bors.

Egy politikamentes, nyugodt hangvételű, párkapcsolati témákról szóló bejegyzéshez kommentelt Szanyi Tibor, hogy tanácsot adjon. Több sem kellett néhány hozzászólónak, azonnal támadni kezdték a politikust. Szanyi ezekre vágott vissza ordenáré módon.

"Anyád rendben van?" – kérdezte hazánk európai parlamenti honatyája, majd hozzátette:

"Nos, akkora seggfej barom vagy, hogy lila fingod sincs, miről beszélsz!"

A Bors telefonon érte utol Szanyi Tibort, aki elmondta: provokációkra mindig számít, amikor internetes felületekre ír. Szerinte az őt szidalmazók nem tényekkel, hanem sztereotípiákkal támadják.

Szanyi nem bánta meg a kemény mondatokat, szerinte indulatokra, érzelmekre szüksége van egy politikusnak.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem is lenne baj, hogy ilyen közönséges...csak valószínű, hogy a munkája is ilyen.. ott, brüsszelben...természetesen baromisok adófizetői pénzen. Magyarország jobban teljesít.

köszönjük emeszpé
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@bence: adok egy jó tanácsot 3 ig számoljon előtte elszáll a düh az agyról és utána szóljon rá.mert ugye kinél nem megy föl a vérnyomás az idegtől
Freewolf
Nem kemény, hanem modortalan, mszpés paraszt!
mariaberta
@wagabund: és köszönjük a Dajcsot is fidesz
mariaberta
@Szeparepa2: Tökéletesen igazad van, ha nem tud magán uralkodni, le kell cserélni. Egy ilyen közönséges ember nem képviselheti Magyarországot, és ez teljesen független attól, milyen párt tagja.
Persze azt nem értem, mi a fenét tanult annyi éven keresztül, merthogy jó modort nem az biztos.
bence
@Szeparepa2: ! Rábizonyítani ? Ugyan ! Emberek haltak meg , bizonyítékok tűntek el , váltak köddé ! Ezek csak úgy tűnnek el , ha a többség nem szavaz rájuk ! Bizonyítékod soha nem lesz ellenük , mert ezek mindent megsemmisítenek ! Csak egyet mondj , amit rájuk lehetett bizonyítani ! A bizonyítás tényétől Polt védi meg őket ! Elkobozni ezektől , nem tudnak semmit , mert jó előre gondoskodtak arról , hogy olyan helyen legyen a lopott vagyon , ahol senki nem férhet hozzá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.