Kár volt a demokráciát keletre exportálni. Magyarországra is. Nekünk nem szabadság, egyenlőség és testvériség, hanem Orbán és szögesdrót kerítés kell. Mi azonban elég hülyék vagyunk, hogy az elsők között menjünk házhoz a pofonért. Önként és dalolva hajtsuk a fejünket az igába. Csakis a nemzetiszínűbe, kis koronás címerrel, hungarikum herendi porcelánnal díszítve. Mert mi fifikásak, ámde elvtelenek és gerinctelenek vagyunk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Mohácsot még csak elviselem, de Orbánt???
karma1
Nem vagyok benne biztos, hogy maradt-e Magyarorszagon az embereknek barmilyen, valamilyen valasztasi lehetosege a demokracia megtartasara egyaltalan?
Ellenorzes nelkul , orban azt mond, azt tesz, amit EGYEDUL o akar, es azt mind gyorsan bele is irja egy bebetonozott, senki altal nem ellenjegyzett, nem vitara bocsajtott torvenybe, amit egy ejszaka alatt hajt at a Parlamenten, beemelve az Alapkatyvaszba...

Es ezt az egeszet nap mint nap beleveri az emberek fejebe a sajatmaga altal uralt mediajan keresztul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.