A mi offshore-unk jó offshore. Nézzük, mi van ebben a javaslatban, ami annyira durva, hogy még nem is szavazhatnak róla: – A köztulajdonban álló gazdasági társaság sem szerződésben, sem szerződésen kívül nem vállalhat kötelezettséget a nemzeti vagyonról szóló törvény szerint átlátható szervezetnek nem minősülő kedvezményezett javára. – A köztulajdonban álló gazdasági társaság sem szerződésben, sem szerződésen kívül nem vállalhat kötelezettséget az Európai Unión kívüli székhelyű olyan gazdálkodó szervezet javára, amely a közterheknek a székhely szerinti államban meghatározott alacsony mértékét kihasználva a valós gazdasági tevékenységre tekintettel fizetendő közterhek megfizetésének elkerülését szolgálja. (Andorrától Vanutuig.) 2015. 11. 17 Az országgyűlés szavazott arról, hogy tárgysorozatba felvegyék-e egyáltalán. A szavazás eredménye roppant elszomorító: 120 nem (Fidesz+KDNP) 63 igen (Mindenki más)

Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A zén kommunistám jó kommunista,a zén offshorelovagom jó lovag,a fitymaszos birka nép meg úgy hülye,ahogy van.:-)
soljanka
"A hétfői vita után 120 fideszes-kereszténydemokrata nemmel hazavágták az egészet a sunyiba. Nem kerül a ház elé a javaslat, nincs itt semmi látnivaló, mindenki húzzon haza, mi meg majd – mint eddig – toljuk ki a közös lóvét azon haveroknak is, akik nem riadnak annyira vissza bizonyos közismerten alternatív adózási formáktól."

12-diknek lenni az offshorosok listáján nagyon szép eredmény...
JAJMÁR
A fideszködönöpö elborzasztóan "jól" teljesít. Hát akkor tessék legalább elborzadni... !
Toby
Piszkos, mocskos bűnözők - vársonyszékben és a nyakunkon !
Marha birkák ! Ezt akartátok ?
hetöndöe
A zén kommunistám jó kommunista,a zén offshorelovagom jó lovag,a fitymaszos birka nép meg úgy hülye,ahogy van.:-)
nemjoezigy
Nincs okunk csodálkozni ennek a tolvaj bandának a döntésin.
Ezek folyamatosan vizet prédikálnak és bort isznak.
soljanka
@nemjoezigy: Ja, "igazi" keresztények :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.