korántsem kizárt, hogy nem az önálló gondolkodásra szocializálódott, hanem sokkal inkább valóban a feltétlen hatalomtiszteletre. Ami előny lehet egy lelkésznek az egyházában, de egy miniszternek csak egy diktatúrában. Amikor Balog Zoltán minden fenntartás nélkül hirdeti a feltétlen tiszteletre való közidomítást, akkor óhatatlanul leleplezi a magyarországi hatalom valós természetét.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A vallásos tiszteletet nem lehet elvárni, csak megadni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Balog páter...a frakciódban követelőzzél tisztelet után.
Macskaszem
Menjen már ez a hazug álszentfazék a sunyiba a maffiózó cimboráival együtt.
Feraj49
A semmi párt semmi embere tiszteletet követel. Azt ki kell érdemelni,és nem kikövetelni ! Na majd a KDNP azt is " kijárja ",hogy törvénybe foglalják mint a vasárnapi boltbezárást.
GeoCravker
@Feraj49: Balog nem KDNP-s, hanem "csak" lelkész. Gondolom Orbán házipásztorából nyalta fel magát.
Feraj49
@GeoCravker: Köszi ,igen tudom ! Ezért is írtam "semmi párt,semmi embere" !Sajnos "ötletei" neki is vannak,és feltétel nélkül szolgálja OV-t. csak a hatalmuk megmaradjon .Egyházi ember létére "terelni akarja az emnereket" mert azt hiszi MINDENKI LELKIPÁSZTORA,és mindenki bedől az egyházi maszlagnak !
GeoCravker
@Feraj49: Az biztos, hogy vmiért nem akar leesni, hogy az egyház nam azonos az állammal. És viszont. De ez nem csak Orbánnak, Erdő Péternek is egy megugorhatatlan magasság
a perselyPáter (Balog) egy talpnyaló epizodista

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.