A 20 milliárd forintra becsült TV2-tranzakcióval kapcsolatban makacsul tartja magát a pletyka, hogy a finanszírozást az állami tulajdonú Eximbankon keresztül oldották meg. Ha az így van, akkor az azt jelenti, hogy Andy Vajna közpénzek segítségével vásárolta a televíziót. Az Eximbank tulajdonosi jogait gyakorló külügyminisztérium vezetője, Szijjártó Péter azonban nem hajlandó elárulni, hogy igaz-e a pletyka.

A 444.hu adatigénylését korábban banktitokra hivatkozva elutasította az Eximbank, most ugyanerre hivatkozva nem válaszolt az Együtt párthoz tartozó Szabó Szabolcs írásbeli kérdésére Szijjártó Péter külügyminiszer – tudósít az online lap.

Az Együtt most a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordul, mert úgy véli, hogy az alapítói határozatok (vagyis a minisztérium döntései a nagy összegű hitelekről) nem minősülnek banktitoknak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Macskaszem: Ha így van, akkor inkább azt mondanám, nem a Vajna vette meg. Mint ahogy a casino milliárdok sem csak őt gazdagítják feltehetően. Ez egy nagy család, közvagyoni költségvetéssel.
human
@Aki Én: A kaszinó arra jó, hogy bemegy a képviselő és annyi millióval jön ki, amennyit aznap szántak neki. Így lehet legalizálni a korrupciós pénzeket.
human
@Yoda69: Valóban érdekes az egybeesés, hogy Szíjjártó vagyonosodik, ezt azzal magyarázza, hogy jó befektetéseket eszközölt, majd bedől a Quaestor és pont Szijjártóról derül ki, hogy tízmilliárdos nagyságrendben tartott ott közpénzt.
Yoda69
@human: Tuti hogy hunyo, de elobb utobb ulni fog.
vadnarancs
Nem az a szégyen, hogy ezt megtették, hanem az, hogy nincs érte büntetés. Lenyeletik a torkunkon ezt is, mint az összes többit. Meddig tűri el ezeket a nép? Hol a határ? Mikor és mire mondja azt, hogy na ebből elég, zavarjuk el ezt a korrupt országromboló bandát?
Dr. Felipe
Ha titkolják akkor biztos hogy közpénzből vették, vagyis vettünk egy tv t a milliárdos vén g..inek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.