A kormány folytatja a felhatalmazás nélküli földárveréseket, így mi is folytatjuk azok megzavarását – írta az LMP, miután a párt képviselői három köbméter birka- és marhatrágyát szórtak a kaposvári kormányhivatal bejáratához hétfőn reggel.

A sonline.hu tudósítója szerint a rendőrök megpróbálták megakadályozni az akciót, de a ganéval érkező Sallai R. Benedek képviselő sikeresen leborította a rakományt, majd sajtótájékoztatót is tartott. Ezen többek között arról beszélt, "a Fidesz becsapja az embereket, szétvernek mindent, odaadják a haveroknak, és ez az egész bűzlik, mint a trágya".

Az eset után reagált a trágyázásra a somogyi kormánymegbízott, a Fidesz pedig azt írta: szégyen, amit az ellenzék a magyar gazdák ellen tesz.

Fotó: LMP
Fotó: LMP
Fotó: LMP

204 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát végre.. :) :) :) a reformok működnek.:) :) :) :) Az ország összes trágyáját Felsőcsutkára hordanám...De igy sem rossz. :) :) A nemzeti qrmányablakok, működnek. :) :) :) Remélem csuklik a fesőcsutkai Vályogvető...szeretünk Viiiktooooor...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Butautáló: 18:59 Lehet, de lehetnél egy kicsit optimistább is. (Belátom, nehéz) Addig is öntsék rájuk a szart! Az a minimum :)))
Butautáló
@JAJMÁR: Ma beszélgettem egy régi cimborámmal. Jó arc volt, kedveltem! Fideszfunkci rokonnak köszönhetően zsíros állása van, így Fideszes lett. Ma megmagyarázta, hogy a MANYUP pénzem nem elveszett, hanem sohasem volt az enyém! (Télleg?) Kellenek a stadionok, mert a hidegháború idején az amerikaiak is így húzták fel a gazdaságukat!!! (Mivan?) Elmagyarázta, hogy a "migránsniggercigányok"-at vissza kell zavarni vagy kinyírni mindet! (Melyiketmostakkor? Nincsenek is Magyarországon!!)

Szóval nem vagyok optimista, nincs miért. Magyarország megválasztotta a Királyt és innentől nyögi az igát! Széchenyi mondott valami olyasmit, hogy ha egy nép eltűri a nyakán az alávaló vezetőit, akkor ott a néppel is komoly hiba van!
JAJMÁR
@Butautáló: 19:15 Persze, a néppel baj van. Mindez nem történhetett volna meg különben.
(De nem adom föl :) )
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mariaberta
Csak ennyit? Többet érdemeltek volna. Mindenből a legtöbbet!!! Mert megérdemlik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.