A Somogy megyei kormánymegbízott szerint az LMP-s Sallai R. Benedek szájából a földtörvénnyel kapcsolatos minden észrevétel hiteltelen, hiszen ő személyesen is érdekelt: több ezer hektáros nagybirtokot akart építeni egy szövevényes céghálón keresztül.

Neszményi Zsolt erről közleményében írt, amelyben megdöbbenésének adott hangot amiatt, hogy az LMP-s országgyűlési képviselő délelőtt a földárverések elleni tiltakozásul egy teherautónyi trágyát borított Kaposváron a kormányhivatal egyik épülete elé. A kormánymegbízott úgy fogalmazott:

amíg mi a gazdák mellett állunk, a gazdák segítéséért dolgozunk, addig az ellenzék csak rendbontásra és szabálysértésre képes.

Az LMP politikusáról azt írta: ő és a hozzá hasonló ellenzéki politikusok meg akarják akadályozni a gazdák földhöz jutását, a külföldi spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védik, az ő szájuk íze szerint akarják átírni a földtörvényt. 

Az egész ellenzék a magyar gazdák ellen küzd

A kormánymegbízott azt is mondta: felháborító, hogy az LMP, a Jobbik és az MSZP arra kötött koalíciót, hogy szóvá tegye: a külföldiek kimaradnak a földvásárlásból és a nagybirtokosok érdekei sérülnek.

Az ellenzék azért küzd, hogy – a gazdák érdekeivel ellentétben – a kormány ne adja oda a termőföldet a magyar gazdáknak – írta Neszményi Zsolt, hozzátéve: "mindenki, aki ezt meg akarja akadályozni, valójában a magyarországi családi gazdaságoknak a fejlődését gátolja".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"...amíg mi a gazdák mellett állunk..." helyesen így hangzik: "amíg a mi gazdáink mellett állunk..."
Ércsük, te péniszkalap ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szerintem a fideszesek joggal vannak beszarva.
lampa laz
Hülye ßarházi, mindegyik csak az egyenszöveget tudja nyomni, még ahhoz is bunkók, hogy önálló gondolattal rendelkezzenek.
Freewolf
Nahát! Csak nem megint aliberális hazudozás és uszítás? Nahááááááááááát!
nezelodo
A jogos az lenne, ha a trágya reklamálna, hogy hova került?!
vadnarancs
Hazudtak már ezek nagyobbakat is. Megvédjük a nyugdíjakat, Magyarország jobban teljesít, stb stb. Páran még ezeket a hazugságokat igénylik, azok nem többek, mint a kiborított anyag...
alte trottel
@Toby: Műkörmös, pék, szabó és suszter "gazdák"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.