A Fidesz szerint elfogadhatatlan és példanélküli hangnemet engedett meg magának Gőgös Zoltán MSZP-s politikus Lázár Jánossal miniszterrel szemben az Országházban, ami miatt le kellene mondania mandátumáról – tudatta a nagyobbik kormánypárt frakciója hétfőn.

Közleményük szerint a magyar gazdák elleni indulattól hajtott szocialista képviselő stílusa és felszólalásának tartalma is elfogadhatatlan volt, egyúttal felszólították Gőgös Zoltánt, kérjen bocsánatot, és vonja vissza a szerintük minősíthetetlen hangnemben előadott szavait.

Gőgös Zoltán parlamenti felszólalásában a mezőhegyesi mintagazdaság jövőjéről érdeklődött, majd a miniszter által elmondottakat

"undorító, mocskos, tróger, szemét válasznak"

nevezte.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gőgös jól minősítette a földmutyit...meg ezeket a szarházi, mocskos, tróger, undorító szemeteket is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@dr. prédikátor: Kosziiii ! Utgy is ervenyes, hogy en reformatus vagyok?...:o)) Biztos,...:o))) Arani nem art, az tuti...:o))))
nezelodo
Akkor mit szóltak volna a fijjuk ha a Gőgi felolvas néhányat a Sajmon versei közül? Na akkor lett volna hőbörgés azok között, akik elakadtak Petőfi szavain ahol a tizenkét zsivány tanyáját emlegeti, vagy még arról sem hallottak, és fogalmuk sincs, mit hallanak a felolvasásban.
dr. prédikátor
@karma1: Nem számít, Egy a zászló egy a jelszó!!!:)))))
karma1
@dr. prédikátor: Ahogy mondja, Atyam,...:o)))) Legyen szep napod, engem mar az ajulas kerulget a faradtsagtol, sziuska...:o)))
Lepényleső
Az elvárásoknak,ha meg akar feleltetni valakit is a fidesz,akkor jó példával elöljárni,s önként
megtenni azt amit tőlük elvárnak,azok után,ahogy,és miképp teszik dolgukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.