Néhány nappal azután, hogy Medgyessy Péter volt miniszterelnök átvette a Magyar-Kínai Barátságért Kitüntető Díjat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől, a volt kormányfő ismét hallat magáról:  a kormánypárti Magyar Idők kérdésére elmondta, hogy szerinte nem nőtt Magyarországon a korrupció.

Azt semmiképp nem merném állítani, hogy a korrupció szintje ma, az Orbán-kormány időszakában magasabb lenne, mint korábban, illetve hogy maga a jelenség tapinthatóbb lenne, mint az előző kormányok idejében.

A volt kormányfő azt is hozzátette, hogy

nehéz erre válaszolni, de most kétségtelenül és érezhetően a társadalmi érzékenységnek és a nemzetközi érdeklődésnek a homlokterébe került a magyarországi korrupció.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Azokkal spanolsz akiket régen szidtál!! Oda nyalsz ahova az érdek diktál... Ez a mai divat kívül minden, belül semmi!! És még hozzá full hülyének lenni!! ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Sohasem bírtam ezt az alakot. Most bebizonyította, hogy jogosan vetem meg. Jellemtelen, gerinctelen szánalmas here.
Rózsika Hatházi
@papa.49: tegnap 19:30 Papa kedves! A homo idézőjelben van. Azért, az már valamit jelent, nem? :)))
papa.49
@Rózsika Hatházi: De bizony jelent azt jelenti a pacák az ember mértéket SE ÜTI MEG))))))
magyarbakancs
Látom miniszterelnök úr gerinc műtéten volt.
Sikeres lett a műtét kioperálták a gerincét.
Azóta mélyebbre tud hajolni, hogy elérjen egy bizonyos testrészt.
Talán szájsebészetre is el kellene menni e, hogy hosszabb legyen a nyelve, ami elérjen ahhoz a bizonyos testtájhoz.
Rózsika Hatházi
@magyarbakancs: Menjen állatorvoshoz és kérjen kaméleon nyelvet. Azt, a kaméleon a testhossza kétszeresére ki tudja ölteni. Így, még nagyon hajolnia sem kellene. :)))
világlátó
Sajnálatos, hogy Medgyesi úr ilyen megnyilatkozással eljátszotta sokunk megbecsülését. Ezt a kijelentést másként is megfogalmazhatta volna. Eddig úgy gondoltam, ő egy talpig úri ember, aki felül tud emelkedni az őt ért személyes sérelemnek, főleg miután nem alázták meg,
Bár nem voltam jelen, amikor tájékoztatták, adja át a miniszterelnöki funkciót, biztosan nem volt ez egyszerű, mégis, emelt fejjel távozhatott, azzal a tudattal, hogy az első száz napi tevékenysége becsületére vált örök időkre.
Azt sem szabad elfelejteni az őt leváltó mszp. csúfosabb vereséget szenvedett, amit saját magának is köszönhetett. Sőt még azt sem lehet elfelejteni, hogy Medgyesi úr igen szép jutalékkal szállt ki a Gresham palota értékesítéséből.Bizonyára több közbenjárása volt még más ügyekben is, kihasználva a PARIBAS kapcsolatait. A közbenjárás természetesen elfogadható eljárás a kapitalizmus magas köreiben, ami ugye nem korrupció. Szóval elfogadom a kínaiakkal való jó kapcsolatért a kitüntetést és nem nyilatkozom, vagy ha nyilatkozom, nem engedem eluralkodni a bemószerolást és a behízelgést egyugyanazon időben. De hát emberek, gyarló emberek vagyunk. Kár hogy egy rendes ember megint elveszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.