A terrorizmus elleni hatékonyabb fellépés érdekében módosítanák több ponton is a Btk-t a szocialisták. Mivel szerintük az Európai Unió tagállamainak biztonságára azon saját állampolgáraik jelentik a legnagyobb veszélyt, akik erőszakos ideológiák befolyása alá kerültek vagy terrorista csoportok kiképzésen vettek részt, a meglevő szabályozás mellett indokolt lenne a terrorcselekményekkel összefüggő előkészületi jellegű magatartások szélesebb körének büntetőjogi szankcionálása is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azt is buntetnem aki politikus letere nepcsoportokat uszit egymasnak, es gyulolet kampanyt folytat egyes nepcsoportok ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
@Yoda69: Politikusnak egyenesen kötelező! Ezeket NEM gyűlölni alantas!
Yoda69
@justhpeter: Na persze, kiveve orbanviktor es bandaja.
@Vosztok: Tul sok benned a gyulolet, menj lazits egy kicsit.
Vosztok
@Yoda69: Pont az egészséges mértékű. Te vagy érzelmi-szellemi nyomorék.
Yoda69
@Vosztok: Na tessek, mar is itt vagy a gyulolet beszednel. Menj igyal meg egy felest.
Vosztok
@Yoda69: Ahogy látom, te nem csak sérült vagy, hanem paranoiás is. Szenvedélybeteg. Lételemed a rettegés. Ha egy sántára azt mondom hogy sánta, a púposra, hogy nyomorék, abban te és a hozzád hasonlók gyűlöletet láttok, pedig csak megállapítás, tényközlés, véleményezés.

Tévedsz! Sem téged, sem a fajtádat nem gyűlölöm. Megvetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.