Az RTL Klub stábja még múlt héten keveredett konfliktusba a Parlamentben, ahol szerettek volna bejutni Orbán Viktor és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár sajtónyilatkozatára. Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök ezt azonban nem engedte, az incidens után pedig Kövér László házelnök ki is tiltotta a csatorna munaktársait az Országházból.

A televízió ma azt közölte, levelet írtak a történtekkel kapcsolatban Kövérnek. A levélből egy meglehetősen furcsa részlet is kiderült. Eszerint az egész civakodás valószínűleg nem is került volna nyilvánosságra, ha a csatorna enged a sajtófőnök gáláns kérésének.

"A közlés mellett amiatt voltunk kénytelenek dönteni, mert a sajtófőnökétől jövő üzenet az volt, hogy amennyiben nem mutatjuk be, hogyan is zajlott a kiutasítás, akkor nem veszik el kollégám belépőjét"

- fedte fel Kotroczó Róbert hírigazgató a házelnöknek küldött levelében, amely egyébként teljes terjedelmében elolvasható az RTL Klub honlapján.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: tegnap, 20:29

Nem is hiszed mennyire igazad van!!!
Lepényleső
Egy dolog biztos,bár lehet a baj az én fülemmel van. Ezeket én még véletlenül sem kaptam
igazmondáson. Valaha az mondták,hogy aki hazudik,az csal is,aki csal,az lop is,aki lop,az
rabol is,aki rabol,az gyilkol is. Mely stációra nem ugrik be elsőre,két Ozora?
egyvandor
Minden fideszes olyan mint a vezetése. Mintha klónozva lennének. Gorbán, kövér, dojcstompi semmilyen, kósa, ... Akinek nem tetszik azokkal szemben még tahóbbak, ha még akkor sem tapasztalnak meghunyászkodást akkor még suttyóbbak. Elmennek akár Novoszibirszkig is.
A tolvajlásban, másikok földeb tiprásában is ugyanilyen a hozzáállásuk.
egyvandor
zöldszem kósa szerint azért nem repülővel jönnek a menekültek, mert akkor nem jutna pénz két darab kalacsnyikovra. Inkább az embercsempészekre költik, meg szeretik magukat sanyargatni is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.