Úgy adtak el Schmidt Mária családi cégének állami tulajdonban lévő részvényeket, hogy semmilyen verseny nem volt: nem vitték tőzsdére, mint az állami OTP-részvényeket, de a cég többi részvényese sem tehetett ajánlatot. A Terror Házának főigazgatója, leendő kormánybiztos ráadásul azt a részvénycsomagot vehette meg kizárólagosan, amit a hvg.hu információi szerint az állam még a magánnyugdíj-pénztári vagyonnal szerzett meg. Schmidt nem nyilatkozott, a cég ügyeit intéző lánya viszont tagadta, hogy ez a törvények által tiltott állami támogatás lenne. Az állami vagyonkezelő szintén sikeresnek tartja a tranzakciót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az asszony meg a lánya-de nem azok akiket megerőszakoltak,hanem a mi terrorr-házőrző angyalkáink, akiket megjutalmazunk és még meg se kell ...őket...
eugen4402
@bakegya: Te sem mai gyerek lehetsz, ha ötvenöt évvel ezelőtti filmekre emlékszel...A vicc az, hogy itt nem a hölgyeket erőszakolják, hanem minket. Ráadásul nem is a megszálló katonák, hanem a mi korosztályunk pedagógiai kudarcai. Ez a mi generációnk "eredendő bűne".
bakegya
@eugen4402:sajnos jól érzékeled a tényeket,kedves barátom- kizárólag a konkrét hölgyekre fókuszálva,a leg groteszkebb kontrasztot próbáltam ügyetlenkedni- még akkor is ha kancsalik és bandzsák de az én fogalmaim szerint elég nyomorultak úgy látszik azhoz,hogy az orbánkurmány ezeket jutalmazza!!!-a multamban viszont nekem is van mit titkolni,az már igaz,de majd ha TE is segítettél volna gyermekmunkában szeneslapáttal a kezedben a moziban az emberi élet jó és rossz szokásain tátott szájjal,nyitott füllel ,de hellyel közzel csukott szemmel ügyködni-akkor ugyanolyan felvilágosult lehetnél mint jó magam "klasszikusok" ismeretében.
eugen4402
@bakegya: Ez már nonszensz! Az én anyám is moziban dolgozott, és ha hiszed, ha nem én is segítettem szenet lapátolni a mozi pincéjébe. Ja, és sokáig ezt a De Sica filmet tartottam a világ legjobb alkotásának, Sophia Loren-nel, ezért gyorsan elolvastam a Moravia-regényt is, amiből a film készült. Szóval hidd el, nem kell titkolni, ha ismerünk néhány "klasszikus" filmet, pláne, ha szinte minden estére jutott egy-egy film. Még a tévé előtt...
bakegya
@eugen4402: látod,ez a mi KULTÚRÁNK,jó tudni,hogy neked is volt részed benne-amit mellesleg nem megvédeni kell,hanem ápolni és terjeszteni-azért a TV se lenne ilyen szar ha plurálisabban mérlegelvet is követnének-de hát egy diktátortól mit várhatunk,mint a miheztartást és ezt a szennyet ami itt áradhat...50 MILLÁS JÁTSZMÁK mint a mellékelt ábra mutatja kell a magyarnak-az se zavarja,hogy eddig a háta mögött eztán meg már a szeme láttára viszik el, de csakkk is a haverok.
eugen4402
@bakegya: Írtad már, hogyan jártál az erdőddel, na, annak nem szabadott volna megtörténni, és lám: mégis megtörtént. Hidd el, mindnyájan cipelünk hasonló virtuális pofonokat, de hát úgy látszik, mi nem a "jó" klasszikusoktól tanultunk, mert akkor most Te se lennél akkora kátyuban, hanem dörzsölnéd a kezeidet: lám, megint nőtt a birtokom x hektárral...:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.