Az Együtt politikusa már hosszú ideje küzd azért, hogy bebizonyítsa állítását, mely szerint az V. kerület önkormányzata rendszeresen áron alul adja el ingatlanait. Ezt persze Belváros-Lipótváros mindig is visszautasította, így különösen érdekes lesz, mit lépnek Juhász legújabb húzására.

Íme a politikus posztja a tervről:

Ma vételi ajánlatot tettem a Deák téri ingatlanra 130 millió forint értékben, miután kiderült, hogy a duplájáért is olcsó.

Tegnap feladtam hirdetést a lakásra 170 millióért.

46 telefonhívás érkezett érdeklődőktől. Volt aki maga, volt aki ügyfelének szerette volna megvenni azonnal, alku nélkül, ennyiért. Kiderült, hogy még a dupla árért is olcsónak számít.

Mivel a szükségesnél is több pénzt ajánlottatok fel a tranzakció lebonyolítására, ezért ma bementem az önkormányzathoz, és bejelentettem vételi szándékomat. Én megvenném 130 millióért is azt, amit ők 78-ért akarnak eladni.

Ezzel Együtt bebizonyítottuk, hogy az elérhető ár töredékéért akarja eladni Rogán utódja, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és fideszes bandája a belvárosi polgárok vagyonát. Ők 78 millióért adnák el a bennfentes ügyvédnek, Sándor Sz. Zsoltnak, aki az évek folyamán több száz millió forintot kaszált az önkormányzat megbízásaiból.

Vagy eladják neki továbbra is a töredék áron, amivel egyértelműen a hűtlen kezelést követnek el, vagy kiírják végre pályázatra, hogy a legjobb ajánlatot tevő vihesse el ezt a "csodát". (...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.