A Fidesz szerint itt lenne az ideje, hogy a Jobbik elszámoljon a lelkiismeretével a magyar gazdák felé, mert elárulta és a szocialistákkal együtt megtámadta őket.

Előzőleg Magyar Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő pártja nevében – külföldi tulajdonszerzésekre hivatkozva – a földárverések leállítását követelte.

Erre reagálva a Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében úgy fogalmazott: a Jobbik a zsoldos kosztért és médiafelületért cserébe eladta a lelkét nagybirtokos támogatójának, és "Simicska engedelmes házi szócsöve lett".

A kormánypárt szerint a Jobbik és az MSZP megakadályozta az Alkotmánybíróságon – és ezzel lehetetlenné tették –, hogy a kormány rendeleti szinten egy újabb védvonalat építsen ki azért, hogy nem magyar állampolgár ne vehessen földet.

A mintegy kétszáz Magyarországon élő nem magyar állampolgár földművest így nem lehet kizárni a földárverésekből – írták, hangsúlyozva ugyanakkor: "a Jobbik és az MSZP támadásai ellenére a kormány tartja a frontot, és minden erejével azon van, hogy a magyar föld magyar kézben legyen".

A Fidesz-frakció szerint az eddigi intézkedések kellő védelmet adnak arra, hogy külföldi spekulánsok tömegével ne vásárolhassák fel a magyar termőföldet, ahogyan az Romániában már megtörtént.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nem értem ! Ennyire hülyék vannak Magyarországon, hogy nem látják a hazugságot ? Két kattintásra van az hír, hogy az első árverésen egy osztrák vett nagy területet. Ez a hazugságözön már egy sima bűnözőt is megszégyenithet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ThAdam
"A kormánypárt szerint a Jobbik és az MSZP megakadályozta az Alkotmánybíróságon, hogy a kormány rendeleti szinten egy újabb védvonalat építsen ki azért, hogy nem magyar állampolgár ne vehessen földet. A mintegy kétszáz Magyarországon élő nem magyar állampolgár földművest így nem lehet kizárni a földárverésekből. A Jobbik és az MSZP támadásai ellenére a kormány tartja a frontot, és minden erejével azon van, hogy a magyar föld magyar kézben legyen" - Ez most komoly?! Ellent mondanak maguknak minden mondattal.. A Jobbik és az MSZP nem akadályozhatta meg basszus, mivel uniós jogszabály, hogy földet EU-s állampolgárok is vehetnek. Ha meg törvénybe foglalták volna tuti kötelezettségszegési eljárást kapunk a nyakunkba megint. Tehát ki a fene az aki most kiárusítja az országot és idegen kézre játssza a földeket?? A Fidesz bagázs bizony, azaz ti. Aztán hogy a francba fogjátok tartani a frontot, ha már most eladtatok egy szép méretű telket valami külföldi állampolgárnak. Ahhoz hogy a magyar föld magyar kézben legyen, NE ADJÁTOK EL KÜLFÖLDIEKNEK se!!! Tartsa meg inkább magának az állam és akkor tuti magyar kézen marad. A Mészárosnak is legyen mostár "elég" Vitya!!!
justhpeter
Muszáj ezen a bárgyú kormányzati propagandán ennyit rugózni ?
petike
@justhpeter: Várnánk a farkas, meg izó meg a hasonló vérfideSSesek magyarázatát, hogy mikor is hazudott a fideSS: akkor, amikor azt mondták, hogy amíg ők vannak hatalmon, külföldi nem vesz magyar földet, vagy most hazudnak, hogy a magyar gazdákat juttatják földhöz.
Vagy mindig hazudnak, csak a sok seggfej fideSShívő nem akarja a fejét kihúzni a geciorbán seggéből.
human
@petike: Nagy kérdőjelben lehetnek most a fideszhívők az biztos. De annak idején Orbán azt is mondta, hogy aki titkosítja az oroszokkal kötött paksi megállapodásokat az hazaáruló. Ha akkor egyetértettek Orbánnal, akkor most mi is Orbán?
kkalman
@petike: @human: Még nem kapták meg a pártirodától a megfelelő, védeni a védhetetlent aktuális szövegét.
Desischado
Ezek annyit hazudnak, hogy már számolni sem érdemes, minden alkalommal szembeköpik magukat! Egy betűt sem szabad hinni nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.