Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) üdvözli Tóbiás Józsefnek, az MSZP jelenlegi elnökének a magyar demokrácia iránti látványosan aggódó elkötelezettségét, ugyanakkor a múlt néhány momentuma alapján a szocialistáknak inkább saját embereik között kéne szétnézniük és szervezetileg megtisztulniuk, amikor az ország jövőjéért aggódnak. A kisebbik kormánypárt szerdán reagált arra, hogy Tóbiás József egy konferencián úgy fogalmazott: "Orbán Viktor rendszerének leváltása a mi feladatunk és felelősségünk". Magyarországon mély demokráciakrízis alakult ki az elmúlt 5 évben. A baloldalnak nemcsak a demokratikus ellensúlyt kell képeznie a Fidesszel szemben, hanem a kialakult demokratikus deficitet is fel kell számolnia". A KDNP szerint ugyanakkor Simon Gábor, Hagyó Miklós, Zuschlag János és mások eseteiből a magyarok már régen megtanulhatták, hogy a baloldalra nem lehet igazán számítani, amikor a demokratikus berendezkedésről beszélnek. Bár a demokrácia a nép szolgálatát jelenti, az MSZP ezt mégis...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
mindig elcsodálkozom azon hogy ezeknek a férgeknek milyen vastag bőr van a pofájukon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Freewolf: majd amikor rájössz az igazi sztorira, az lesz a brutális.
Freewolf
@pbalage: Tudom, már régen rájöttem!
pbalage
@Freewolf: akkor nyugodtan maradj is fideszes, de figyelmeztetlek, hogy egyszer majd szólni fognak a haverok, hogy kéne ám valami cserébe.
ThAdam
@Freewolf: Aki ki tud fizetni zsebből 100 milliót azt nem kell megerősíteni. Eladni sem kell. Eddig meg voltak művelve? Meg. Bérbe voltak adva? Igen. Folyt be belőle pénz az államkasszába minden évben? Igen. Most fog? Nem, csak egyszer. Aki eddig bérelte, mert nem volt rá pénze, és most eladják alóla a földet az mit érezhet? Szerinted Orbánt a Liberális Internacionálé volt alelnökét, aki már nem liberális vagy nem is volt csak úgy tett érdekli ez? Le****ja... Az övét már megvette a Mészáros. Az EU meg nem beleköp, hanem ez a szabály és mi az EU tagjai vagyunk, tehát ezek szerint mi magunk köpünk a saját levesükbe, ami valljuk be így is van. De ezt ők is tudják ám okosak ezek hol kell a lóvét levenni, nemcsak úgy hirtelen ott termett a csúnya EU. Ha nem adják el, nincs ilyen probléma..
Dr. Felipe
Na, megint kikandikáltak a g..i farzsebéből.
justhpeter
Vajon milyen erkölcsi alapból osztja az észt a kdnp ? Az emberiesség alapján nem, mert a gyermekéhezésnél bizonyítottak. A keresztény mivoltuk alapján nem, mert a baltás gyilkos kiadásánál a kereszténységüket is megtagadták. Társadalmi hasznosságuk és szerepük alapján nem, mert akkor elindulnának külön a választásokon. Csak a posványban és csürhében érzik jól magukat és onnan kukorékolnak ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.