A Terrorelhárítási Központ (TEK) csütörtökön a Liszt Ferenc-repülőtéren adja át a brit hatóságoknak azt a két, terrorizmust támogató angol állampolgárt, akiket Magyarországon fogtak el a rendőrök a közelmúltban - írja csütörtöki számában a Magyar Idők.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@verum: Az atadasert nem aggodom, mert az lenn, a foldon tortenik.
DE HOGYAN TOVABB? Hiszen minden repteren azert folyik olyan szigoru biztonsagi vizsgalat, hogy az ilyen fazonokat kiszurjek...

Hmmmm,... Valamelyik okos blogtarsunk korabban azt javasolta, hogy rakjak repulore az osszes migranst, es ugy szallitsak oket gyorsan vissza a hazajukba...
Akkor azt javasoltam a blogtarsnak, hogy jo, akkor talan vezesse o az ilyen gepeket. Vagy buszt, ahol a sofor minden tamadsnak ki van teve.
Talan meg a vonaton lehetne megoldani a visszatoloncolast a legbiztonsagosabban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Nagyon ráhajtottak a fiúk, hogy sikerüljön a "főnök" -Fogtunk terroristát -kijelentését bármilyen módon igazolni, csak a legnagyobb baj ezzel, hogy "az idő múlik a becsület fogy".
:-)))
karma1
@Jankó123: Ezek a korabban elfogott "tenoristak", a mostani 6-rol meg az sem derult ki, hogy milyen nemzetiseguek, es egyebkent szabadon is engedtek oket, igy vedekezhetnek majd.
Jankó123
@karma1: Szerintem pedig csak muszlimok, más nem igazán derült ki.
Ha, bármilyen közük lenne a terrorizmushoz, már az összes média ezt nyomatná orrvérzésig!
Annyira igyekeznek, hogy végre valahára bárkire rá tudják fogni azt, hogy valami köze lehet a terrorizmushoz, vagy legalább annyit, hogy közel ment el egy terrorista mellett.
Ha gyorsan nem sikerül prezentálni legalább egy nagyon gyanús személyt az végzetes csapást mérhet az eddigi és a jövőbeli, erre a témára felépített kommunikációjukra!
:-)))
karma1
@Jankó123: Igen, de en meg mindig nem ertem, hogy a TEK-esek mi a szart csinalnak, en ugy tudom, hogy ok orban szemelyi biztonsagi csoportja, mi a turot boklasznak el masfele? Nincs a magyar rendorsegnek egy ALTALANOS terrorelharito csoportja, aki mondjuk nem arra figyel, hogy a vitya most egyedul megy e pisilni, vagy vele tart valaki mas is. Meg a legmodernebb lezerblokkolot is azzal kaptak meg, hogy a Parlamentben vedjek meg vele a vityat...
(Volt is ellene eleg nagy morgas)
Jankó123
@karma1: Dehogynem a Vityuskát védik, csak most gyorsan kéne minimum egy fénykép egy terroristáról, mert a főnök idegen ellenes kommunikációja így, e nélkül, nagyon gyors kifulladásra van ítélve!
karma1
@Jankó123: Ja, tudom, dehat mi a fenet csinaljanak, ha az Istennek se akar senki sem Ma.o.-ra tamadni? (Mondjuk ne is tamadjon, eszukbe ne jusson, de akkor mi lesz a gyuloletpolitikaval?)

Tudod, Kedves @Janko123, nem feltem en a ket sz@rkeverot, finkelsteint meg habonyt,... Elobb-utobb ki fognak valamit talalni...Sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.