Tüntetni fognak a pedagógusok, ha nem változnak a tűrhetetlen állapotok az oktatásban – erről Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke beszélt a TV2 Mokka című műsorában.

Végre a sarkukra állnak a pedagógusok: januárban tüntetés?

Gallóné elmondta: van olyan óraadó tanár, aki szeptember óta egy fillért nem kapott meg a fizetéséből. A tanárok sokáig csendben tűrtek, de ha nem változik a helyzet, demonstrációval hívják fel az Orbán-kormány figyelmét az oktatásban uralkodó állapotokra. 

"Ha az állam a fenntartó, akkor olyan nem fordulhat elő, hogy a kolléga nem kapjon fizetést, és olyan juttatást, amit a törvény ír elő" – indokolt a PSZ elnöke.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez a Gallóné nem internetezhet, mert nem tudja a reformok működnek, meg Magyarország jobban teljesít! Próbálja csak ki, majd meglátja a mindenütt képébe másznak a kormány hirdetései, meg a tömjénfüst.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@kkalman: Teljesen egyetértek. Még azt sem teszik meg, hogy leváltsák ezt a vén banyát, aki eladja őket haszonért. Nélküle is lehet tütetést szervezni! Mire várnak még? Egységben az erő!
wagabund
leváltani? kizárt!
peldaul: gaskó még mindig nyilatkozik, köpköd, fenyeget.. mindannyiunk nagy örömére.

egy tüntetést megszervezni mondhatni ujjgyakorlat egy kezdő tanárnak is...
de...hogy ne legyen tüntetés, na ahhoz kell igazi tehetség, konspiráció, kapcsolat..és...arc...
ugye? naugye!
tehát..most sem lesz semmi...természetesen a hideg miatt..másra nem is gondolok.
nezelodo
Azt gondolom, most hogy ügy lett, most biztos, ha beledöglenek is, kifizetik a tartozásokat, vizet öntenek a parázsra, mindenki hátradől, hogy lám az Zorbánnak írt levélre jól reagál a kegyúr. Ezzel eltakarja a többi lopást, a földárverést, az állami tulajdon kiárusítását, (el lehet adni akár háromszor a nagy értékű B-felvidéki ingatlanokat, alkotóházakat, mint egy később elmebetegnek nyilvánított polgi tette a falu vagyonával) a MET ügyet, az orosz hitelt, (mi lehet a fedezet amit adni tudtak Putyinnak),stb. Szóval a csodavárók még várjanak az ujjongással.
Hellcat
@karma1: Semmi baj...Csak viccesnek találtam, hogy amikor ezt a cikket olvastam a jobb oldalra a Csúnyané féle cikket rakta be miszerint minden rendben a KLIK el...
nezelodo
@Hellcat: Persze, hogy Czunyinénak minden rendben van, mert ez a KLIK az ő klikkjük.
kukac50
Nagyon helyes, a KLIK - et meg meg kell szüntetni,mert semmi értelme, adják vissza az önkormányzatoknak helyben a működtetést és a pénzt,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.