A mezőhegyesi idősek házának üzemeltetője megfenyegette a feleségét, majd a nőre dobott egy kézigránátot, ami fel is robban a lakásukban a rendőri intézkedés közben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Mára is van egy kis saját terroristánk?
Freewolf
Nem terrorista ez, hanem elmebeteg! Csóró rendőrök nagyon parázhattak.
lópicigáspár
Basszus, ebben az országban már lassan mindenkinek van gránátja meg puskája, csak nekem nincs!? Nem is tudom mi lesz velem nélküle, hisz ilyen előmenetellel, még a pártba se léphetek be! :-)
Freewolf
@lópicigáspár: Ne aggódj! Ha eljön az idő, ki fogják osztani! Jut neked is, meg nekem is! :-)
lópicigáspár
@Freewolf: Neked lehet, de nekem nem biztos! Sokunkkal ellentétben (ezt most ne vedd magadra) én tudom hogy kell használni a fegyvereket és valószínűen használnám is, ha kell. Most csak az a kérdés, hogy kik lennének a célkeresztben és mivel engem nem lehet elvakult pártkatonának nevezni... na ezt most inkább nem fejtem ki! Visszatérve viszont a konkrét esethez, az biztos, hogy ha az asszonyhoz akarnám hozzáverni (amire sor nem kerülhet még tévedésből sem) akkor kikergetném a legelőre, majd 30 méterről egyszerűen hozzávágnám így megóvható a környezetem. :-)))
Freewolf
@lópicigáspár: Attól tartok el fog jönni a nap, amikor meg kell magunkat és a szeretteinket védeni! Akkor nincs kétely, nincs hezitálás, sem áljószívűsködés! Akkor háború van! Épp ezen dolgoznak, hogy betelepítsék a leendő gyilkosainkat!
lópicigáspár
@Freewolf: Annak ellenére, hogy ezt akarják éreztetni, nem látom ennyire siralmasnak a helyzetet. Túl nagy a tét, az embereknek túl sok a vesztenivalójuk és messze sincs olyan siralmas helyzet, mint a 30-as évek végén.
Freewolf
@lópicigáspár: Ne adaptáld az akkori helyzetet a mostanira. Más kor, más technika, más felfogás. Ez agresszió, a háború már folyik, csak csendben. Küldik a vadakat, pofáznak a hülyék és megideologizálják az árulók. Szerinted ezt a hordát senki nem pénzeli, nem koordinálja? Véletlen, hogy az EU vezetői még mindig a befogadást mantrázzák, mikor már üvölt mindenki, hogy elég? Véletlen, hogy a sajtó arról ír, milyen hasznos a sok muszlimot befogadni? Mekkora munkaerő kincs a tevezsoké, terrorista beilleszkedni képtelen csürhe?
lópicigáspár
@Freewolf: Az alaphelyzet mindig ugyan az. A jó munkaerőre pedig akkor is szükség van! www.facebook.com/video.php?v=1146265282069202 :-)))
Freewolf
@lópicigáspár: Nem tudom lejátszani! Valami software gubanc van!
eugen4402
@Freewolf: ...Pedig ezt meg kell nézned!!!Még mindig nevetek rajta, hogyan megijedt szerencsétlen pasi, amikor megnyomta az indítókapcsolót...!
Freewolf
@eugen4402: Ha megvan a youtube-on, a címét kérem és kikeresem,
lópicigáspár
@Freewolf: Nem találom sehol máshol, de nem adom fel!
eugen4402
@Freewolf: Próbáld beütni a Google-ba azt a linket, amit lópici megadott.
Freewolf
@lópicigáspár: Köszi. Ha van egy címe, az is jó! Kikeresem!
justhpeter
Nem tudta a barom, hogy a kézigránát sárkány ellen nem jó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.