Belejött a feljelentésbe a Demokratikus Koalíció: csütörtökön már a másodikat nyújtották be.

Először feljelentették a TEK-et közveszéllyel riogatás miatt, majd feljelentést tettek a hvg.hu cikke nyomán is, melyből kiderül: úgy adtak el Schmidt Mária családi cégének állami tulajdonban lévő részvényeket, hogy semmilyen verseny nem volt: nem vitték tőzsdére, de a többi cég részvényese sem tehetett ajánlatot.

A Terror Házának főigazgatója, leendő kormánybiztos ráadásul azt a részvénycsomagot vehette meg kizárólagosan, amit a hvg.hu információi szerint az állam még a magánnyugdíj-pénztári vagyonnal szerzett meg. Schmidt nem nyilatkozott, a cég ügyeit intéző lánya viszont tagadta, hogy ez a törvények által tiltott állami támogatás lenne. Az állami vagyonkezelő szintén sikeresnek tartja a tranzakciót.

Kerék-Bárczy Szabolcs, a párt elnökségi tagja a közleményében azt írta, a Demokratikus Koalíció hűtlen kezelés és orgazdaság gyanújával tesz feljelentést.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mocsoklandban mindent lehet a cimbikéknek és a nyálas análcsókolgatóknak !
Egyszer keményen fizetni fogtok minden aljasságért - tetvek !
bakegya
JÓL TETTÉK-orbánlázármészároskósertóni elmentek már az utolsóig!
karma1
A Propi ezt a cikket enyhen cinikusan hozza le - belejottek a feljelentesbe, ma Mar a masodikat adjak be - de hajra DK ,ne konnyitsetek meg orban dolgat, muszaj legyen neki erre is valami hazugsagot kitalalnia, Ami egyszer vegre csak radol es maga ala temeti az egesz hazug bagazst

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.