Tegnap kiderült: a Terrorelhárítási Központ a Monthy Python Repülő Cirkuszában szeretne fellépni. Figyeljék csak, mi áll a kormánypárt legújabb közleményében! „Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc és társai miközben naponta a bevándorlók, a nyitott kapuk és a veszélyes betelepítési kvóta mellett kampányolnak, rendszeresen a Terrorelhárítási Központot és a magyar rendőrséget támadják, amelyek éjjel-nappal a magyar emberek biztonságáért dolgoznak”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a Gyurcsány egy terrorista :))))
Terrorizálja a TEK-eseket :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Már megint Fletó a hunyó ? Tán ő súgott Hajdúnak ?
Aki Én
Tipikus fideszes hadova. Hazudnak egy jó nagyot, majd mikor valaki számon kéri miért kell a közvéleményt tudatosan megtéveszteni, ijesztgetni, akkor jön a támadás, vagdalkozás. Miért nem hagyják őket csendben tömegeket manipulálni a vezér igazolására, hatalmának megerősítésére? Undorító...
vadnarancs
Feri te tudsz valamit... Ezek jobban félnek tőled, mint bármitől, bárkitől! Igaz a birka narancsosoknak mindegy miről szól a hír, csak legyen benne egy kis gyurcsányozás. A többit el sem olvassák :)
solidedge
Ha jól emlékszek ez az a TEK, amelynek tagjai egy akcióban egymást lőtték le.
Mrfingusz
Csak arra vagyok kíváncsi ezt a tróger O1G mikor fogják kinyírni ?
Nessy
@Mrfingusz: Ilyen bolondot nem találsz! Sokkal többet kapna érte, mint egy rendes emberért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.