A felügyelet nem engedélyezi, és nem felügyeli a vállalati kötvénykibocsátó intézményeket, a fennálló kockázat megítélése a mindenkori befektetők feladata. A Quaestor-csoport esetében a problémát nem a legálisan kibocsátott kötvények okozták, hanem egy visszaélés-sorozat - írta a jegybank felügyeleti alelnöke a Quaestor-károsultak kérdéseire adott válaszában, amelyeket a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján publikáltak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mivel a Kvesztor fidesz cég volt, miért kellett volna észrevennie???
Egy fideszes valamit erre??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Mivel a Kvesztor fidesz cég volt, miért kellett volna észrevennie???
Egy fideszes valamit erre??
aremy
no kedves betétesek akkor csak a füge jár nektek de az tényleg JÁR.
eszegfu
Meglehetősen érdekes az MNB alelnökének a nyilatkozata a fiktiv kötvényekről..."pénzügyi rendszeren kivüli büncselekményről van szó"... Már bocsánatot kérek a Questornak a kötvény kibocsátásra, mint pénzügyi tevékenységre engedélye volt, igy a hamis kibocsátás már hogy esne "kivülre"?! A másik, hogy 135 milliárd fiktiv állományt tartottak nyilván, tehát volt nyilvántartás (!), ennek ellenére ezt a PSZÁF nem volt képes megtalálni! Hát tisztelettel, akkor milyen ez az ellenőrzés, milyen szakemberek végezték, ha magát a nyilvántartást, vagy a hamisitást sem vették észre?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.