A várakozások szerint egyre több migráns fog érkezni Európába, és nem tudni, hogy közülük hányan "álcázott terroristák" – haknizott a szokásos lemezzel a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke ezúttal Ajkán.

A fideszes lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón Németh Szilárd azt mondta, a titkosszolgálatok rámutattak a kötelező bevándorlási kvóta veszélyeire, hiszen ha ekkora tömegben érkeznek a migránsok, akkor a terroristák elküldhetik embereiket az Európai Unióba. Két héttel ezelőtt ezt megtapasztalhattuk a párizsi terrortámadások esetében is – tette hozzá.

Németh szerint a kötelező betelepítési kvóta jogtalan, mert ránk akarják erőszakolni, és el akarják venni tőlünk azt a jogot, hogy meghatározhassuk, kivel akarunk együtt élni. A jelenlegi számok alapján a kvóták 166 ezer ember elosztását jelentik, de már több mint egymillióan vannak Európában – mondta. Németh Szilárd szerint ezek alapján három-négy éven belül Magyarországon egy "Szeged városnyi" illegális bevándorlót kellene fogadni.

A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke szerint a kormányzati intézkedések hatására – műszaki és jogi határzár, a honvédség bevonása – Magyarországon gyakorlatilag megszűnt az illegális bevándorlás, holott a migránsok száma az év korábbi időszakában meghaladta a 390 ezret. Közülük pedig csak 170 ezren voltak együttműködőek, a többiek "lerohanták az országot, majd átrohantak Ausztriába és tovább arra a célra, amit maguknak kinéztek" – fogalmazott.

Fenyvesi Zoltán, a Fidesz helyi választókerületi elnöke úgy fogalmazott: a kvóták elleni fellépés azért fontos, mert meg kell védeni hazánkat és Európát, valamint meg kell védeni elveinket is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Az utolsó szavazót is kicsavarják a menekültügyből! És sikerük is lesz! A birkanyáj még hangosabban béget majd!
papa.49
Azt tudjuk rezsiszilárd, hogy a hülyeség állampolgári , de te még attól is hülyébb vagy))))))))))))
Butautáló
Az utolsó szavazót is kicsavarják a menekültügyből! És sikerük is lesz! A birkanyáj még hangosabban béget majd!
Aki Én
Mint ahogy a migráns özön előtt sem tudtuk hány terrorista jön be vagy születik Európában.
tűzróka0919
Nekem csak 1 kérdésem lenne . Mit keres a politikai közéletben ez a valak(m)i ? Igaz ami igaz szócsőnek és lábtörlőnek nagyszerűen megfelel .
Freewolf
Párizs után mindre úgy kell tekinteni, mint potenciális terroristára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.