Nemtelen támadás érte a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait - erről Pintér Sándor belügyminiszter a TEK által végrehajtott hétvégi elfogással összefüggésben tartott pénteki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt, hozzátéve: reményei szerint mindez tudatlanságból ered.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Láttam kb. tízezer filmet, melyben a főzsaru nyugalomra inti az ordibáló újságírók százait, és valami hasonló szöveggel zárja a sajtótájékoztatót:
- Hölgyeim, uraim, a vizsgálat folyik, mihelyt érdemi adatokkal szolgálhatunk, ígérem, részletesen tájékoztatni fogjuk önöket. Addig kérem, szíveskedjenek megérteni, hogy jelenleg többet nem mondhatok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@volvós: Hűűű, de régen láttam. Gondolom, karácsonykor valamelyik csatorna felmelegíti, és megnézem hatvanhatodszor is, mert inkább azt, mint a mostaniakat. :-)
volvós
@eugen4402: 14:07

a Youtub-on minden rész fent van, sokszor láttam mindegyiket...
A Kern - Csöpi páros minden díjat visz nálam...
eugen4402
@volvós: Valahogy én is így vagyok a Bujtor - Kern párossal. Ha a Telefonkönyvet olvasták volna fel, azt is megnézném, mert Ők "sikerre voltak ítélve".
dr. prédikátor
Kiváncsi lennék hogy ki volt az a kormánytag akit ki akartak" végezni"!!!Csak nem a viktor szopkin???
Toby
@dr. prédikátor: Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy melyik sertést akarták kivégezni, hanem hogy miért csak "az egyiket" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.