Budapest vezetése köszönetet mond a Belügyminisztériumnak és a Terrorelhárítási Központnak (TEK), amiért felelősségteljesen és előrelátóan védik Budapest lakosságát – áll Tarlós István főpolgármester pénteki közleményében.

Robbanószereket, sorozatlövő és egyéb fegyvereket nem csak Közel-Keleten kiképzett terroristák képesek pusztításra használni – fogalmaz a városvezető az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írja, kedvező lenne, ha egyes ellenzéki csoportosulások nem bagatellizálnák el a helyzetet, és nem használnák fel sem a migránsproblémát, sem a törvénytelen fegyverfelhalmozások eseteit olcsó politikai haszonszerzésre, mert az ezekben rejlő kockázatok nem csak a velük nem szimpatizálókat fenyegethetik.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornának nyilatkozva kedd este azt mondta: a TEK a hétvégén két akcióban két csoportot fogott el, lőfegyvereket, robbanóanyagokat is talált náluk, a házkutatásokon pedig "bombalaborra" is bukkantak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Pistike !!! Valami fertötlenítöszert a nyelvedre ???
De gyorsan !!!
wagabund
ilyen egy igazi politikus..tud kemény lenni a hatalommal ha kell, de ha megérdemlik, udvarias is velük...sőt... hálát is tud rebegni...sokoldalú, az biztos.
Toby
Tarlós beszart lézer-piszkostól, most döbbent rá, hogy akár ki is b***hatják a kényelmes főpolgi székéből, ezért odanyalt egy csöppet !
Hofipisti
Azért az szomorú, hogy egy főpolgármesternek ekkora, csattanós nyelvcsapásokat is be kell vetnie azért, hogy - mondjuk - a Főváros megkapja a szükséges közlekedési támogatást.
Mi köze a főpolginak a TEK balmázsához, majd az ezt követő szerecsen-mosdató kampányhoz?
Ezek a "csattogások" nem csak a nyelv tulajdonosát, de a "fogadót" is minősítik.
lampa laz
Jézus, itt már mindenki a TEK-ket védi, akkor a TEK kit véd, vagy mit véd, vagy egyáltalán minek vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.