Eredményes volt a kormánynak az a törekvése, hogy minél több ember találjon munkalehetőséget – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések pénteki átadó ünnepségén Budapesten.

 A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közzétett adataira reagálva a miniszter felhívta a figyelmet: az elmúlt egy évben 115 ezerrel több embernek lett munkája Magyarországon, már 4 millió 266 ezren dolgoznak.

A tárcavezető hangsúlyozta, bízik benne, hogy a világgazdasági környezet kissé kedvezőtlen változása ellenére továbbra is fenn tudják tartani azokat az intézkedéseket, amelyek elősegítették a foglalkoztatás bővülését.

Varga Mihály ezek között említette a munkahelyvédelmi akció folytatását. Felidézte, a legutóbbi intézkedéssel kibővítették ezt a csomagot, már a mezőgazdasági célú foglalkoztatás fenntartására is támogatást, járulékkedvezményt kaphatnak a munkáltatók.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Valóban, ha eleget isztok a kocsmában a legolcsóbb kannás borból, akkor "kész siker" lesz az egész kormány!:))) Mindenki jobban járna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Minap olvastam egy plakáton méghozzá Magyarországon,
az "Emberek kizsákmányolása bűncselekmény" ! Akkor hogy-hogy nem vontak eddig felelősségre érte egyetlen politikust sem ?
cs.n.
@emerencia: Hát igen, az ilyen dolgokat nem verik nagydobra, csak ami kedvező a számukra. A jól hangzó "munkahelyvédelmi akcióterv" kapcsán nem sűrűn hangzottak el ilyen "apró", munkavállalókat negatívan érintő részletek, ilyesmi nem fér bele a kormány önlájkoló propagandájába.
Captain Blood
Misi a fenébe is, adjál már abból az anyagból!!!
Toby
Vaga ! Szóltam előre, higy az LSD még nagyobb hülyét csinál belőled, no persze, ha szereted a feltűnést...
Toby
@Feraj49: Csak akkor bűncselekmény a zemberek kizsákmányolása, ha azt a mocskos, redves külföldi multi teszi, ellenben ha narancsbőrös, tökig nemzethy, orbánc képet a seggére tetováltató, gazdadágot és nemzetet mentő magyar báró, akkor az hazaffyas cselekedet, elvége "munka alapú" társadalmat épít Első Geci, neked a munka, neki az ebből fakadó gazdagodás !
papa.49
Miska te már TÖKSIKER VAGY, ÉS ÚGY LÁTOM MÁR KI SE JÓZANODSZ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.