Nagyot mennek ma a Fidesz közleménygyártói, szerintük a pedagógusokat még mindig az MSZP sanyargatja, az ellenzék úgy általában pedig a gazdákat üti-veri. A Fidesz ezért ma arra szólította fel az ellenzéki pártokat, hogy fejezzék be "a magyar gazdák vegzálását". Kíváncsian várjuk, befejezik-e.

Lengyel Szilvia, az LMP vidékfejlesztési szakszóvivője sajtótájékoztatóján korábban közölte, pártja azt javasolja, hogy legyen nyilvános az aranykalászos gazdaképzést elvégzők listája. Az ellenzéki párt szerint így ki lehetne szűrni az állami földárveréseken induló befektetőket és strómanjaikat.

A Fidesz erre reagálva azt közölte az MTI-vel, hogy az ellenzék

szégyentelenebbnél szégyentelenebb akciókkal és hazugságokkal támadja a gazdákat

és a Földet a gazdáknak programot, megpróbálják megakadályozni, hogy a magyar földművesek termőföldeket vásárolhassanak.

Mint írták, belekötött az ellenzék abba a jogszabályba is, amely rögzítette volna, hogy nem magyar állampolgár ne vehessen földet és most már abba is, hogy tényleg csak a gazdaképzést elvégző földművesek vehetnek földet.

Hozzátették, hogy a gazdaképzés elvégzése a minimum, de önmagában igen kevés a földvásárláshoz, emellett számos egyéb feltételnek is meg kell felelni, a gazdáknak például 20 éves elidegenítési és terhelési tilalmat kell vállalnia a megvásárolt földre.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" megpróbálják megakadályozni, hogy a magyar földművesek termőföldeket vásárolhassanak. "
Kínomban röhögök :)))))
Magyar földművesek ... :)))))) hát ez az évszázad vicce :))))
bakegya
SOHA-elegem van a teknős tolvaj bandából.AMI SOHASEM VOLT AZ Ő TULAJDONA AZT AJÁNDÉKOZGATJA.
nyanya001
" megpróbálják megakadályozni, hogy a magyar földművesek termőföldeket vásárolhassanak. "
Kínomban röhögök :)))))
Magyar földművesek ... :)))))) hát ez az évszázad vicce :))))
sentinel216
Szeretném én azoknak a műkörmösöknek, tetőfedőknek, jogászoknak az indexét látni, akik anno beiratkoztak az egyetemeken indított nemzeti juhászképző karokra. Valószínű, hogy diplomát kaptak jó pénzért, mert az EU csak azoknak adott támogatást a legelők után, akiknek képesítésük volt. Gyanítom, juhok ott nem legelnek, a parlagon hagyott földek inkább jól tejelnek valakinek.
Toby
Szar ügy és kényelmetlen is, ha rálátnak a mocskos mutyisták, mocskos, aljas, undormány és szemét húzásaira !

Apropó: - milyen "gazdákról" ugat a falka ? Parlagfüves mészáros & mangaliczáról, esetleg műkörmös, termőföldet csak a miskátli cserepébe látott "gazdáról" vayg esetleg arról, aki csak a földhivatali térképen látta a termőfőldjét ?
Mennyi uniós támogatást is markolnak fel ezek a szépségek ?
pistapapa
Ez a 93 ezer négyzetkilométernyi föld és víz, a hazánk,Magyarország. Aki ennek tenyérnyi darabkáját is árulja,az a HAZÁT árulja,vagyis hazaáruló. A legnagyobb bűnök egyike,amiért nagyon súlyos büntetés jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.