Orbán Viktor miniszterelnököt akarta meggyilkolni az a két férfi, akiket a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság – legalábbis a Blikk információi szerint ezt állapította meg a vizsgálat, és erre hivatkozott a hatóság is a múlt szombati akcióval kapcsolatban.

Ma közölte a Belügyminisztérium, hogy kormánytag kivégzésére készült az elfogott két férfi, akik a Blikk szerint a Magyar Nemzeti Hadsereg tagjai. A szervezet szélsőséges és uszító nézeteket terjeszt az interneten, s állítása szerint fő célja a jelenlegi hatalom megdöntése.

A lap szerint magát a miniszterelnököt fenyegették meg, és ezt akaratán kívül is megerősítette Hajdu János TEK-főigazgató, amikor kedden azt mondta, hogy kiemelten védett személy biztonsága miatt nyomoztak, és egyedül Orbán Viktor és Polt Péter legfőbb ügyész ilyen személy, és közülük csak Orbán kormánytag.

A Blikk azt írja, ezt nem hivatalosan meg is erősítették nekik. A lap szerint a két elfogott férfi a 60 éves budapesti M. Péter és a 62 éves gödöllői R. Gyula.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"A lap szerint a két elfogott férfi a 60 éves budapesti M. Péter és a 62 éves gödöllői R. Gyula."

Nyugdíjas munkásőrök akarták kivégezni a g..it? Vajon hol lesz vége ennek a hazugság cunaminak?
Úgy kezdődött a történet hogy dzsihádistákat "fogtunk". Ehhez képest most már ott tartunk hogy a g..it akarta kivégezni a "nemzeti felszabadítási hadsereg" nyugdíjas alegysége.

Hát ez jobb mint a Benny Hill Show elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
60-62 évesek?
Gyerekek titeket sem az agyrágóbogár éhezése visz majd a sírba.
De ha a hír igaz,akkor a két leendő nyugdíj várományosnak akár élete végéig biztosított a fedél a napi 3x-i étkezés,tisztaruha,békés öregkor!
Ha eldöntötték, hogy ha lebuknak,esetleg ez vár rájuk,akkor a nyugdíjuk esetleges alacsonysága elegendő motiváció lehetett.
Ilyet az USA-ban szoktak csinálni,hogy a telet fűtött helyen vészelhessék át.
De elképzelem hogy vérbeli vadászok lehettek.A nagyváros forgatagában egy bozótos cserkelés?
A rezzenéstelen figyelem a széliránnyal szemben nehogy kiszagolja a vad.Célkeresztben!
Ja az más,az Clint Eastwood film.
Már megint álmodozunk!
A fene egyemeg!
feleselek
Etetés-etetés. Már régóta lóg a levegőben, hogy valami nagyot, valami olyat kell vizionálni, ami még a lassan lecsengő migránsháborut is felülmulja! Egy vicc jut eszembe:
Annyjának ir a frissen bevonult katona fiu:Szivatnak anyám! Engem is fiam, csak én élvezem...!
human
@kamazuka: Arra gondolsz, hogy esetleg két hajléktalant bepaliztak fentről, mert Bástya elvtársat még mindig senki nem akarta megölni? Ezt nem tartom valószínűnek.
Az viszont igaz, hogy láthatóan nem lehet teljesen hinni a TEK-nek. Ebből fakadóan nekünk csak találgatni lehet, hogy mi igaz és mi nem. A bíróság viszont minden bizonyítékot megkap és az alapján dönt. Ezért engedték szabadon a "bombagyáros" fiúkat is.
dömdödöm
Meg a nagy faxot akarták bántani . Ki lenne az a hüje aki embermilliókat fosztana meg a nagy bukás eljövetelének élményétől ? :.-)
Jozefina
Ettől még nem lesz jobban szerethető a "kis" vezér!!! Valamivel indokolni kell a védelmére költött milliókat!!! Azt nem lehet mondani, hogy fél az ő Népétől!!! Pedig ez hihetőbb mese lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.