Már régen nem pénzkérdés az ingyenes gyermekétkeztetés megteremtése – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában péntek este az emberi erőforrások minisztere.

Balog Zoltán szerint "az elérés és az elérhetőség" megoldása a legfőbb feladat, vagyis az, hogy a rászorulókhoz tényleg eljusson, amit az állam az önkormányzatokkal összefogva kínál, de ez mentális kérdés is, mert az érintettek bizalmatlanok a készpénzjuttatások helyetti állami gondoskodással szemben.

A miniszter szerint mindebben elengedhetetlen az érintettekkel közvetlen kapcsolatban állók, így a civil szervezetek, az egyházak és az önkormányzatok részvétele.

A pazarlást semmiképpen nem szabad megengedni – jegyezte meg Balog Zoltán, hozzátéve: amikor az óvodások 85-90 százaléka ingyen étkezik, be kellene vezetni az angolszász gyakorlatból ismert, feltételekhez kötött támogatást.

Nem a gyerekek étkezéséért kellene fizetni, hanem azért az ételért, amelyet nem mondtak le a szülők időben – tette hozzá.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Szar kaját adtok a gyerekeknek b+ !! Az a pocsékolás te agyatlan!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Komolyan ez a parazita azt sem érdemli meg, hogy egy kapaföldet húzanak majd rá! Még a föld is kiveti magából! Hazudik, hogy nincs gyermekéhezés?! Sajnos, van! Annyi pénzt vettek már el a legszegényebbektől, hogy arra szó nincs! És én is kérdezem, miféle pénzről beszél?! Nem adnak semmit! Rohadna le az a hazug pofája!
Mézike
@kkalman: Nekem mondod?
Hazajön a fiam és kieszi a hűtőt.
dr. prédikátor
Te szerencsétlen agyament papféle!!! fözessetek normális ennivalót a gyerekeknek akkor megeszik! De én veletek etetném meg minden nap azt a moslékot!!!
jancsik68
@kkalman: a barmok által kitalált menza kaját azzal a sok idióta csuhással zabáltatnám meg vályuból!Szégyelje magát minden egyház,hogy ilyen semmitérő papjai vannak!
Toby
Ez a debil is "feltornászta " magát a Kósa-szintre !

"A pazarlást semmiképpen nem szabad megengedni – jegyezte meg Balog Zoltán, ..."

Ezt súgd meg a stadionőrült, kisebbségi komplexusban szenvedő ezért arogáns geci(!) cimborádnak is !
gizineni
Zolikám!
Valamikor gyermekkorodban vacsora helyett mondták-e neked: aludj szépen
kisfiam a kenyérke már alszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.