Itthon is tombolt ma az Egyesült Államokból honosított Black Friday, a karácsonyi bevásárlási szezon első nagy rohama. A magyar marketingesek azonban ezt a hagyományt is magyarosan értelmezték: sokan a beígért kedvezmények helyett kifogyó vagy sosem volt árukészletekről, előző nap "felárazott" majd péntekre "leárazott" akciókról számoltak be. 

Tamás posztolta a Facebookra az alábbi kihagyhatatlan ajánlatot az egyik nagy webáruházból, ahol 93 százalékkal olcsóbban lehetett ma biciklit venni, az eredeti, állítólag 419.090 forintos ár helyett:

Így vette hülyére a Black Friday a magyarokat

Gergely azt írta a kép alá:

Egy ismerősömet a nagy Xbox leárazás érdekelte asszem ugyanitt. Reggel 7-től folyamatosan frissítette az oldalt, mégis már úgy jelent meg, hogy "elfogyott".

Szilárd is azon akadt ki, hogy "minden elfogyott már reggel fél 9-re":

Az oldalak elérhetetlenek. Termékek árát is felnyomták picit. Ennek semmi értelme ebben a formában.

Krisztina egy 13.999 fortinról 14.271 forintra felárazott akciót szúrt ki, ami ettől még "15 % áresésnek" lett feltüntetve:

Így vette hülyére a Black Friday a magyarokat

Olívia is az akciós készletet hiányolta, azt írta:

elég nagy összeget mernék rá tenni, hogy azokból a termékekből, ami tényleg brutálisan le volt árazva, volt úgy nagyjából 3-4 db készleten...

Kaposváron szerencsére sokaknak jutott lapostévé, igaz kicsit taposni kellett érte.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kávédarálót kell vennem, kb két hete figyelem az árakat. Kinéztem a befutót, mindenhol 14 és 16 ezer között mozog. Néhány napja úgy döntöttem, megvárom a nagy akciót. És mit látok ma, na mit? Az egyik webáruházban durván le van értékelve, pontosan 50 %-kal Na ez az gondoltam, rámegyek a tutira. Nézem az árat és nem akartam hinni a szememnek. eredeti ár: 32.000,- áthúzva, akciós ár: 16.000,-
Basszák meg magyar módra...
De a fenti gagyi bicikli azért verhetetlen a témában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
Demján mesélte. Skála igazgató korában román ingeket kaptak eladásra. Kirakták. "Román ing 100 Ft." A kutyának sem kellett. Bevetette a kirakatból, pihentette két hétig és újra kirakatta. "Import ing 250 Ft". Másnapra egy darab sem maradt.
nezelodo
Én folyamatosan figyelem azt a termékkört, ami érdekel. A történet ugyanaz mint a hentesnél aki kiküldi a segédet: Menj fiam, árazd le a karajt! A legény kimegy, a táblára, felírja a mostani ár, az 1500 Ft fölé, hogy 2000 Ft, és egy mozdulattal át is húzza. Ez a módszer egyébként általánosan divatba van a kereskedelemben.
Gömblulus
Ezért nem kell magyar webshopból rendelni :D Én jól jártam, 40%-al olcsóbban megkaptam azt a terméket, amit akartam és ingyen ki is szállították. Nemcsak Magyarországon van Black Friday. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.