Kovács Péter Balázs, a DK Somogy megyei elnökségi tagja, Siófok egyik legismertebb polgára nem is sejthette, hogy micsoda lavina fogja nemsokára elragadni, amikor idén februárban az Árpi Lapjairól Kitiltottak Társasága nevű Facebook-csoportban meglátta ezt a bejegyzést, amit a saját fb-oldalán megosztott. A laza megosztás következménye azóta több rendőrségi kihallgatás, sőt, mivel az ügyészség is beszállt, Kovácsot már rabosították is. Nem egyedüliként, sőt, a magyar facebookozás történetéből hirtelen nem is emlékszem olyan súlyos ügyre, ahol 17 ember után nyomoznának, pusztán azért, mert nyomtak egy-egy share-t. Az érintettek egy része biztos abban, hogy politikai bosszúhadjárat folyik, mert a volt fideszes polgármester a feljelentő, a gyanúsítottak között pedig van két helyi DK-s vezető és több MSZP-s is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Te még álmodban is ! Megérdemel téged ez az ország :)
bakegya
NAHÁT,aha !-hol az a minden nemzeti falu vagy város ahol ez ne így működne-hála teknősünk felszolgáló személyzetének.
profon
@hetöndöe: Csak annyit, hogy a mai napig tudok visszafele írni :))
hetöndöe
@profon: Plopp Öcsi volt akkor a góré?
profon
@hetöndöe: Istenem ! De régen hallottam ezt a nevet.:)) Ő volt a törzs főnök. A Gőgös alezredes volt a pilóták főnöke. A leszerelés előtti napon akartak lecsukni, mert bevittem egy infúziós készletet. Az üveget feltöltöttük vörösborral a cső végét meg Hemi barátunk szájába tettük, mert onnantól Ő már öreg katonának számított, így természetesen már az ágyból sem bírt felkelni. A baromarcú Barta kapott rajta minket és vitt a Plopp elé aki majdnem megszakadt a röhögéstől. Másnap az egyes kapunál elhagytam a néphadsereg kötelékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.