Akik korán kelnek még láthatják, hogy szállingóznak le az idei első hópelyhek. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a nap második felében nyugat felől fokozatosan gyengül, majd megszűnik a csapadékesés, ami lehet eső, havas eső vagy hó. Mi szerencsések vagyunk, havat látunk a szerkesztőségünkből.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Eriksson: Még nem tudtam angolul, mikor kaptam egy olyan angol nyelvű mesekönyvet, amiben a megtanulandó szavak helyén tökjó képek voltak. Olyan "leszakad az ég" témájú mese volt, ballag az országúton a pulyka, amikor a fejére esik valami amiről azt hiszi, hogy leszakadt az ég, és kelti a pánikot a többi állat között. Na annak a pulykának piros fez volt a fején, azóta tudom, hogy a turkey az nem csak török, hanem pulyka is. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@eugen4402: Néha én se, amikor a havas úton csúszkálok a kocsival. De a havat szeretem. 3 éve húsvétkor csináltam hónyuszit. :)
kepfeltoltes.hu/141231/h_nyuszi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
eugen4402
@nemkati: Most van az, amikor nem találok szavakat... Aranyos a hónyuszi, egyáltalán az ötlet formabontó. Engedelmeddel este megmutatom a már említett kisunokámnak, aki naponta pátyolgatja az (élő) angóranyusziját, és a tavalyi hóembert be akarta hozni az előszobába, nehogy elolvadjon...:-)))
nemkati
@eugen4402: Édes az a kisunoka. :) Sajnos a kép nem lett valami jó.
nyanya001
Most is kinéztem na most esik meg a szél is fúúúúúúú .-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.