A Demokratikus Koalíció programjavaslatot készít 2016. februárjára, majd egyfajta nemzeti konzultációt hirdet, hogy a választók megvitassák az elképzeléseket - mondta Gyurcsány Ferenc pártelnök szombaton Budapesten, a Demokratikus Koalíció országos választókerületi elnöki értekezletének elején megtartott politikai vitaindító előadásában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@enslaved: Hehe, olvastad a cikket?

"...voltaképpen vitát provokálnak a választókkal arról, hogy milyen legyen az ország "Orbán rezsimje" után."

"Utálom a kifejezést, de mégis ebben a helyzetben használom: nemzeti konzultáció lesz. Nem hazug módon, nem sugallva a válaszokat, hanem arra kérve a választókat, hogy merjenek megszólalni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Eriksson: Esetleg valamit tudnál arról is írni amiket kérdeztem? Tudod, konkrétumokat, hazudozások nélkül, s nem árt olyanokat felhozni, amit nem lehet csípőből cáfolni, nem mossák fel veled a padlót...
enslaved
@F_Viktor: Hogy hol van a jelentős béremelésük? A bankszámlájukon. A szocik valóban adtak 50 % - os béremelést, hogy megnyerjék a választást, csak éppen a fedezet hiányzott hozzá. Utána emeltek valamikor is? Nem. Azóta egy átlag bér legalább 80 ezerrel emelkedett a családi adókedvezménnyel együtt. Sajnálom, ezzel bármennyire is vitába szállnál, jöhetsz mindenféle grafikonnal, közeli tapasztalat.
F_Viktor
@enslaved: Orbántól mennyi béremelést kaptál 5,5 év alatt (s mennyit ígért?)? Pl. friss diplomásként? Családi kedvezmény nélkül?
enslaved
@F_Viktor: Nem én kaptam a béremelést, a családban valaki más. Nekem szerencsére nincs rá szükségem, habár az egy kulcs elég sok pluszt eredményezett, ezt nem tagadom. Egy friss diplomás pedig először tegyen le valamit az asztalra, majd utána lehet követelőzni is. A családi adókedvezmény lényege pedig benne van a nevében.
enslaved
@Mirabilis: Nem kell bedőlni senkinek ahhoz, hogy átlássa, miről is szól ez az egész Gyurcsányi hisztéria. Én nem megyek el innen, mert nincs miért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.