A héten a Calais-nél az autópályán szédelgő migránsok és az őket videóra vevő magyar kamionos tartotta lázban a hazai netet. Azóta többek között a brit Mirror, az amerikai Breitbart brit kiadása, valamint az új-zélandi TVNZ is beszámolt a felvételről, most pedig megszólalt a sofőr is.

A videó azért futott nagyott, mert az Á. Levente Jeddi nevű kamionos gyakorlatilag a teljes menetet végig közvetítette, egy helyen pedig a járművét kővel dobáló menekültekre is ráhúzta a kormányt – ezen aztán ki-ki felháborodhatott vagy kárörvendhetett.

Jeddi most azt írta, neki nem az "igazi menekültekkel" van baja, hanem azokkal, akik az autópályán randalíroznak.

Valamint tudatom mindenkivel, hogy rendszeresen ajándékozok az igazi menekülteknek cigarettát, üdítőt, élelmiszert. Akik az autópályán randalírozva fosztogatnak és garázdálkodnak, azok maximum a törvény elől menekülnek valahonnan. Vannak igazi és sajnálatra méltó szerencsétlenek is ez tagadhatatlan. Ők a bozótos sűrűjéből ki -kitekintgetnek, karonülő gyerekeiket rongyos ruhákban húzzák, vonják és a nagyobbacskákkal veszekednek, hogy tegyék le ami a kezükbe van és NE DOBÁLJÁK a kamiont. Akikkel a bajok vannak azok mind új ruhában és cipőben mindennel fel vannak szerelve. Szerintem a tábor területén ezek a szarháziak kifosztják a szerencsétlenebbeket akik csak keserű képpel sóvárogva szégyenlik magukat valamiért… ott a bozótban.

– írta a férfi és azt is hozzátette, hogy "közlekedésszakértői véleménnyel fogom bebizonyítani, ha kell, hogy veszélyeztetés ott nem volt, maximum minket veszélyeztet ott az a csőcselék."

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hogylehet ilyen hibbant címet adni a cikknek!? " majdnem a menekültek közé hajtott..." A firkász minimum nem normális!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pagoda
A kamionok hajtanának, mert időre kell menniük. A migránsok meg kóvályognak a pályán, mint gólyaf.. a levegőben.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: A Nürnberg perben is embertelen dolgokat művelő nácik emberséges bánásmódot kaptak és törvények alapján ítélték el őket.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Szerintem itt is ha elítélnék a randalírozókat emberséges bánásmódba részesítenék...de itt még csak az itéletek előtt állunk akárcsak azon nácik esetében akiket csak úgy agyonvertek vagy felköttek míg elértek volna nümbergbe.
A téma pedig nem az. Azt kérdeztem, hogy azok a gazfickók akik dobálóznak az autópályán miért élveznek előnyt azzal szemben akik törvényesen közlekednek ott ???
magyarbakancs
@Csizmás Kond: " Azt kérdeztem, hogy azok a gazfickók akik dobálóznak az autópályán miért élveznek előnyt azzal szemben akik törvényesen közlekednek ott ???"
Nem közlekednek törvényesen.
Kérdeznék valamit.?
Amennyiben véletlenül az egyik emigráns el esik és nem tud el szaladni a kamion elöl ami szándékosan felé tart,és el ütik mi van akkor?
Hibás a kamionos vagy az arab ?
ere válaszoljál nekem.
Vonatkoztasd el az ellenszenvedet és a jog alapján vizsgáld a dolgokat.
Ami nem mindig logikus az is biztos a törvényre gondolok..
Csizmás Kond
@magyarbakancs: A kérdlésedre...ha nem sérül a kamion menjen tovább...:)
Mivel ott tilos a sétifikálás ezért elvileg nem is voltak ott tehát gázolás sem történhet...ha mégis, hát akkor többé nem megy oda.
Ha egy romos épület amire ki van írva bemenni tilos de valakit mégis odanyom akkor ki a hibás ?
levarosbukta
Ha én ballagnék az M7-esen és dobálnám az autókat úgy bekóterolnának hogy a lábam se érné a földet. Most akkor miről is beszélünk? Nem is értem a franciákat miért engedik ezt, közéjük sorozni aztán letakarodnának az autópályáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.