Szijjártó Péter közleményben reagált arra, hogy az Európa Tanács emberi jogi biztosa a minap jelezte, attól tart, hogy Magyarország egyes kötelezettségeinek nem tesz eleget.

Íme a külgazdasági és külügyminiszter szavai az EU-ról, az "öreguras tempóról" és a migrációs válságról:

Több, mint két hónapja folyamatosan arról beszélnek az Európai Unió vezetői, hogy úgynevezett hotspotokat, gyűjtőpontokat hoznak létre, a gazdasági bevándorlókat nem engedik be Európába, és legfőképp azt állítják az EU vezetői, hogy ismét képesek lesznek uralni az eseményeket. A baj csak az, hogy ebből semmi sem látszik. Továbbra is napi 5-10 ezer illegális bevándorló érkezik Európába teljesen ellenőrizetlenül. Magyarország nem ezt a kényelmes, öreguras tempót választotta, megvédtük az ország és egyben a schengeni zóna külső határát.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa a minap jelezte, attól tart, hogy Magyarország egyes kötelezettségeinek nem tesz eleget. Ez nem igaz. Én ellenben attól tartok, hogy öreguras tempóban nem lehet kezelni a migrációs válságot. Többet kellene tenni.

Sajnos nem ígér sok jót, hogy mivel nem tudjuk magunkat megvédeni, gyenge pozícióban ülünk le tárgyalni Törökországgal.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Két év alatt 2000 embert kellene befogadnunk. Ezért a hatalmas tömegért kell plakátok ezreit gyártani, kvóta ellenes aláírásokat gyűjtögetni? Mindezt milliárdokért.. Ez a 2000 ha ember idejönne, amilyen gyorsan csak tud, menne is tovább. Ki a rossz fene akar itt letelepedni, meg élni?
kutyahűség
Már megint ...azt a kezet harapjuk, ami etet? Öngól!
Butautáló
A sengeni határ nem csak a magyar határ te Hülyegyerek! A továbbterelés nem megvédés volt, hanem kibaszás! Megérdemlitek a hetes cikkelyt nagyképű bunkók! Ha kinyitjátok a pofátokat, csak hülyeséggel árasztjátok el a Kárpát-medencét! Nem a 2000 ember a sok, ezt mindenki látja! Az ár lesz sok (már sok), amit a 300000 szavazóért fizet a magyar ember!
lampa laz
Ennyire futotta csak ennek a sok tanácsadónak, ezek nélkül is vagy te olyan hülye , hogy ezt mind elmond magadtól is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.