De mielőtt elfeledkeznénk a tényleges lényegről, itt van az a bizonyos aláírásgyűjtés. A kvóták ellen. Gyakorlatilag azt igazolva, hogy a kormányzat, bármennyit ugat a tömeges támogatottságról, alapvetően gyáva élni a felhatalmazással. Az aláírásgyűjtés, a tömeggyűlések, a levélkampányok alapvetően ellenzéki eszközök. Amikor a hatalom él vele, akkor tulajdonképpen önmaga ellenzékének szerepét akarja eljátszani. Ez pedig döntésképtelenséget, döntési pánikot, önigazolás-keresést sejtet. Orbán Viktor korábbi, hasonlókat sejtető, akcióinak a fényében ez sem lehet túl meglepő.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbán aláírás akcióját listázásra is felhasználja. Az aláírásgyűjtők házalnak, felmérve ki az aki ellenszenvét fejezi ki. a XVII. kerületben. Sikeresen fel is hergeltek egy embert, aki elvetette a sulykot és Gorbán híveinek örömére akár börtönben is végezheti. Az az eset amikor DK-s aktivistát verek meg tettes ismeretlen indokkal vizsgálat nélkül lezárult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.