A brit védelmi miniszter szerint rendkívül magas a terrorfenyegetettség Nagy-Britanniában, és könnyen elképzelhető a párizsi merényletsorozathoz hasonló terrorcselekmény Londonban is.

Michael Fallon a The Sunday Telegraph című tekintélyes vasárnapi konzervatív brit lapnak, majd a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának adott, jórészt azonos tartalmú interjúkban kijelentette: "igen nagy a valószínűsége" egy merényletkísérletnek Nagy-Britanniában is, ezért erre a fenyegetettségre a kormánynak válaszolnia kell.

A brit kormány ezekben a napokban igyekszik rávenni a meglehetősen vonakodó parlamentet annak jóváhagyására, hogy a brit királyi légierő (RAF) bekapcsolódhasson az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet szíriai állásai elleni légi hadműveletekbe.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Csizmás Kond: Pedig én személy szerint ez "lőném" ki először!
eszegfu
@Csizmás Kond: Ne mondjál már ilyent!!! Pont azokban az országokban nem dul háboru, ahol a legtöbben vannak és ahol a népszaporulat is a legmagasabb Indiában és Kinában.
Meg egyébként is ez a dolog nekem már tul horrorisztikus.:(
wagabund
brit birodalom...amikor ilyen kis, és szegény ország, mint mi is, meghallotta ezt a nevet, bizony sárgult az irigységtől..hát igen.. a gyarmatok kifosztása jó vastag pénztárcákat eredményezett...természetesen a kegyetlenség is része volt a vagyongyarapításnak..
a mai napig is, némi agyonhallgatással, de még megvan a régi "rend"..ezt valami brit nemzetközösségnek, vagy minek hívják nagy szerényen..

nos ezek lakói, ha van rávaló, akkor mehetnek az "anyaországba"...ahol vagy törlesztenek a szüleik haláláért, vagy nem..
..(.voltam olyan volt gyarmaton, ahol angolnak néztek, és bizony nagyon lincs-szaga volt a helyzetnek..este volt, egy piacon...
mint látható, megúsztam.)
eszegfu
@wagabund: 14:44 Bizony "megusztad"... csak a fogaid nem!:)) Nem lehetett kihagyni ezt a "feladást"...bocs.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.