Rövid, súlyos betegség után vasárnap meghalt Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere – közölte a városháza az MTI-vel. Dóra Ottó 53 éves volt. 

A szocialista politikust 2014 októberében a DK-Együtt-MSZP-Tarjáni Városlakó Egyesület támogatásával választották meg Salgótarján megyei jogú város polgármesterévé. Korábban, 2006 őszétől a salgótarjáni önkormányzat MSZP-frakcióvezetőjeként dolgozott, 2002 és 2006 között a Nógrád Megyei Önkormányzat elnöke volt.

Meghalt Salgótarján polgármestere

A városháza a közleményben úgy fogalmazott: Dóra Ottó egész életét és munkásságát szeretett városának, Salgótarján fejlődésének és Salgótarján lakosságának szentelte. Mindenki polgármestere szeretett volna lenni. Az elkezdett munka befejezésében csak a betegség gátolhatta meg.

Dóra Ottót Salgótarján önkormányzata saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Még annyira fiatal volt, legyen könnyű neki a föld...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Tegnap volt Salgótarjánban az adventi gyertyagyújtás. Üzenetet küldött Salgótarján lakosságának, leírta, sajnálja, hogy betegsége miatt nem tud részt venni ezen az eseményen. Tegnap még senki nem gondolta, hogy ilyen hamar bekövetkezik a halála. Mindenki bizakodott. @pbalage: Neked mi a szép kor? Az 53 év?. Jó ember volt. Korrekt, értelmes, nagyon szerethető. Feleség, és két kislány maradt utána. Meg egy egész város, aki szerette (most a politikába ne menjünk bele, nincs itt a helye).
vukkocska
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ezért is írtam a végére, hogy most a politikába ne menjünk bele. Gusztustalan bagázs. Lehet, hogy már holnap el is kezdenek kampányolni. :( Sztrémi Melinda egy tragédia volt a városnak. Nekem is van salgótarjáni kötődésem, délben jöttem vissza Tarjánból.
pbalage
@vukkocska: azt hiszem, hogy én 41 maradok örökre, de ez egy másik hosszú történet része. Az 53 nekem már nem fog sikerülni, szóval csak azért írtam, hogy az sok.
Most olvastam róla, hogy miket csinált és egészen jó fej volt, azt hiszem.
vukkocska
@pbalage: higgyed :) Írok Neked privátba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.